Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 545 MCU比狗玩

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
多你一隻groot
我係分開A3,A4去擺
不過都太多有d難搞
未計之後bd thanos同bd85仲要比位佢地
無追 係隔離有聽你地提過
鬼叫迪迪尼第8集走去換導演
JL就簡單好多
差一個
猴活哥求下你快啲出
Thanos同BD Thanos打算裸擺電視櫃
得閒先係assemble度抽啲出嚟同佢打過
至少c&p ep4唔會衰得去邊同埋喺我心目中排第7高過8同9
Vader #4 係咪講緊新嘅漫畫,睇到佢揾到padme無追

唔洗呀
賣出去都值50-100蚊啫
可能隻cap重起入面
可能係女買比仔飛咗
幾又靚
1.) 揾番palpatine = 成個”chosen one”prophecy 死哂,anakin 最後就係on99咁做左condom,bring balance to the force = 10年安定都唔知有無

2.) knight of Ren 鋪左咁耐得個吉,過衰過marvel 啲一集過villain

3.) 成個sequel 得Ben solo 嘅character arc 係見得人,最後fin 同 pole 仲有一大堆所謂主角同第7集一開始見一鳩樣完全無成長呀Rey 就無撚啦啦攞撚埋skywalker個名走去招搖撞騙

自己打返成個故事都覺得好嘔心,果斷pass Rey
Yes 跟住去左exegol
今日又唔派
想幫活爺清下倉
真心想玩
因為咁所以冇訂到BW
幾時派多一水kylo ren同rey
啲摺痕
依d先係玩figure
Share a Star Wars quote that inspires you the most
平時派貨洗板式開箱圖
呢隻唔算多開箱圖
睇嚟真係少人拎
💢在《蜘蛛人:無家日》(SPIDER-MAN:No Way Home)片中,馬修·默多克會以律師的身份為彼得·帕克辯護,會有少部分片段畫面會以夜魔俠身份現身🎬!...❤️🥰

#蜘蛛人無家日🕸🕷
#SPIDERMANNoWayHome
#MCU
#Sony
#Marvel
#12月15日上映

Daredevil rerun?
May howard be with you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞