[驚!全部都係支那驚!] 估唔到咁多手機遊戲都係支那製

313 回覆
274 Like 7 Dislike
睇你點玩既姐
課金game追求強度就係無底深坑
原神只求0命 唔抽武器池既話
可能就冇馬娘保次底咁貴既
on9而家啲人貨金買勁嘢,搞到係咁跌杯
養魚好玩啲,但唔知邊度可以down返
原來你唔當師奶呀叔玩Pokemon go唔係人
原來你唔當師奶呀叔玩Pokemon go係人
乜pubg佔咁少咋
日漫,fallout,魔法門,全部賣哂比中國整,電話驚好少選擇
https://www.pokemonhubs.com/pokemongo/13393/

Pokémon GO 收益高達10億美元,4年收益超過40億

Pokémon GO在2020年營收達到10億美元(約260億台幣),再次達到新的里程碑。

令人驚訝的是,根據Sensor Tower Store Intelligence的 報導,該遊戲僅在2020年的前10個月就產生了10億美元的收入,Pokémon GO 創下了迄今為止最好的年度

自2016年7月以來,該遊戲在全球穩步推出,到當年年底已獲得主流關注,玩家課金超過8.32億美元。2017年的下降了29%,但此後每年都在增長,其中2020年已成為有史以來最好的一年。

今年到目前為止,全球玩家的課金量比去年同期增長了11%,比2019年前10個月增長了30%
乜你覺得Pokemon Go唔係大型Game咩?
咁supercell有冇支那股份?
supercell 8X%股份係企鵝廠
三國志唔係暗榮咩

btw 個YouTube廣告好撚煩
【I/A】App台新Game討論及吹水區(11) - 唔撚傾支那驚
https://lih.kg/2432111

同意

大陸人財大氣粗
又有大把錢做成本
有部分Game都還算有心做

當然玩就可免則免啦

反觀其他國家
大把垃圾Game
真係估唔到有一日大陸會做得比佢哋好

pokemon go唔大型??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞