★J慧中時間又到了!(200)

1001 回覆
1 Like 26 Dislike
work 高風險 定 virtual coin 高風險
visa crypto debit card 可以提款、消費,唔經銀行啦
老貓,呢個post好多人同U same冇開工,但就生活唔受影響,有冇諗過點解?
eBay都話考慮緊接受加密幣付款,老貓唔知
老貓is 支鬼,淨係用淘佬&支那寶,當然唔知
點收?

同一件貨 今日一個bitcoin,明日二個,後日 半個

如果跟美元兌換,不如用返美元

宋子民 金圓券咩
老貓力推支鬼數碼冥幣係未來,取代美元勢不可擋
假設固定price :一個bitcoin

當bitcoin升值,變相一日內加價

d人又用返美元買
兌唔兌美金賣家問題,eBay只係抽水,佢抽咗水可以轉番美金
你哋班傻仔 仲玩幣 而家興種樹呀
https://lih.kg/2520852

老貓, will u join
佢迴避問題
垃大差價就得,香港都有啲即時兌加密幣嘅店舖,5千蚊內,差價2成咁
19年喺九洲見到有間收金器,收錶嘅舖,有兌換bitcoin 服務
老貓係咁,我哋習慣哂,通常等多陣佢駁唔到就潛水,問佢就話sleep
EBay如果真係收加密幣,多數係睇賣家,賣家肯收自己加大個差價咪得,標兩個價錢之嘛,假設以太幣係3000美金一粒,佢件貨標價3千,可接受加密幣,咪寫明1.3個以太幣,加大差價3成,願者上釣
所以老貓燶閪唔係冇原因,個腦就係裝bus嘢,其他一片空白
老貓點睇波叔斬件派電子消費券

陳茂波:消費券不可以一次過派發
https://lih.kg/2520957
佢話要就廢老 八達通limit $3000
老貓staff or 分身?

有冇人會主動磨地鐵ol
https://lih.kg/2520942
覺得 vicf 遲早會入侵xocat 串柒柒

果邊又係有 牙中、彩玉photo
me 為人有禮謙虛,4mon & 狙貓幫都係類似人品

never go xocat,U見圖轉post呢處,ur duty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞