最後警世 買股票=dump錢落海 買crypto=無限變錢

201 回覆
153 Like 64 Dislike
又股災
後悔玩股唔係玩幣
講左仲買股票真係正傻仔日日俾Wall St狗閪收割
依家幣市跌到七彩啦
係咩睇過
而家叫人接你貨你就幾舊水坐 仆街我地就幾千 叫多d 一野收割遲來上岸個班
照你個on9 logic所有資產都有人早入場過你 所以資產你都唔洗買你都係死返去銀行做定期算啦
on9 風險管理 邊個保證到唔會插9成
你比人lo 係到鼓吹叫人買
今日係咁,但上年既今日係股票賺大錢,所以其實係風水輪流轉,兩邊都有就最fit
個個就係好似你咁諗,點知愈升愈高,最後認命入場

被逼玩幣,被逼日日訓醒賺錢

只可以講愈早入場就愈早賺錢,遲入場賺少幾倍
有d傻閪係咁教精佢仲屌返你 由佢啦
有班傻閪話幣跌9成,用過去預測未來係有用既,堆專家,經濟學家就唔洗日日食屎,係呀跌9成最後升得返仲要創新高,股票得唔撚得呀

真係驚既咪only投資bitcoin,eth反正必賺,等睇10年後bitcoin 100萬粒,輕鬆財自
咁你賺多d 贏多d 睇你賺
here
升到上7位數字就真係大把
Crypto 仲多狗庄
啲針玩到你傻 我就唔敢SH 啦
升完割profit 即走
玩左4個月幣,已經完全唔想理啲股票acc
股票15% 年回報係目標,30-40%已經好勁。
Crypto 我賺50%都嫌少啊

講真有輸過下 但玩左幾個月,買過40隻幣左右,心得係 ,如果你唔係追果啲垃圾scam 幣,基本上strong hold 2-3個月一定會輪到你果隻幣爆上去
其實日日都勁多利好新聞
Bitcoin ,以太喺加拿大澳洲黎緊都會出etf,勁多大機構呢兩三個月大手購入btc & eth , 咁你覺得人地唔驚?講緊億億聲
Bitcoin 一早各國政府都想禁,10年了,禁到咩?
美國好多銀行都大行都開始要增加crypto gei products and service ,點解?因為佢地啲有錢佬客都要入場啊,你唔做,人地做,咁你咪蝕晒將囉, 政府敢ban 咩?
睇多啲國際新聞先啦 唔好人云亦云
其實身邊D FD愈唔信我愈開心因為我知到最後一刻高峰時佢地會忍唔住入場,然後我就算插一半先走,我身家都已經漲左十倍
做人做狗,自己決定。
跌到七彩 信你真係比你害死
Pish
請問現況如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞