有冇人用緊Emma記憶綿枕頭?

22 回覆
4 Like 2 Dislike
想問下有冇人用緊呢個Emma枕頭?
呢排成日瞓到條頸痛,見佢分3層唔好物質,可以自己調整厚度同軟硬好似幾正。
想睇下有冇用緊嘅人俾下意見

https://www.emma-mattress.hk/zh/emma-memory-foam-pillow/
留意番
唔記得EMMA 定EMMAS 係大陸野

不過係連登問枕頭 一律建議TEMPUR
之前買床褥送左個 我覺得三層太高
上網睇啲人話Emmas中國扮澳洲,Emma就真係德國嘅
巴打有冇話推薦邊隻枕頭??
巴打平時係仰睡定側睡?
仰睡 佢好處係可以減返一層 但注意佢係普通個種枕頭 好似無護脊功能
見佢講到承托力唔錯,又可以揀硬啲同軟啲應該瞓得條頸會舒服啲啩
我平時側瞓,按佢講法應該要3層瞓高啲
push
我170男仔,習慣仰睡
三層我覺得太高 兩層就夠
咁巴打瞓落個枕頭質地或者軟硬係舒服嘅?我驚買到返嚟瞓完都係瞓厲頸
我覺得偏軟 但舒服既
其實你可以上鋪頭試左先買
push
push
用落係唔錯嘅 不過果時heat係因為black firday平
好似半價 一鳩換晒全屋啲枕頭
減500 coupon

樓主有冇買
Lm
會拎走你D記憶
用King koil
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞