【ViuTV】《ERROR自肥企画》(11) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
166 Like 11 Dislike
而家啲雜誌排住隊想幫33 含都唔得
有時我覺得阿dee 係特登配合個節目做效果。
太正路佢可能覺得唔夠爆
呢度出自邊度?
所以唔怪得live話poki可以搞到所有cam man手震曬
講真係我都拍唔到
首op宜家youtube熱門第9
error自救tv 最後一集
不過,講真 error自救tv係幫到好多吸到師奶fans

應該係佢
口罩小姐第一集揀人個陣,pk 成個款幾大牌,以為自己係明星串串貢咁,又un 腳,鞋面又對住阿dee,成個 feel 好唔尊重人

好似啲一朝得志嘅仆街
所以有時得肥仔一個,對住193同poki兩個就會容易失衡
都出奇 自己做下把位
俾人串完令到成個節目多咗個笑點
真係想叫retroll班兄弟嚟
retroll:有野拍?正啊
dee:error遊真PK班底,質素保證
retroll:......等閒飲茶
有時我覺得阿dee 係特登配合個節目做效果。
太正路佢可能覺得唔夠爆
出奇 自己做下把位
俾人串完令到成個節目多咗個笑點
白滑
有無睇口罩小姐阿dee勁想照住牙慈點知俾193搶左
根本就係自己人
佢拍開笑片,會諗埋punch 都唔奇
今集又真係好睇喎
又到番工嘅時候 又到聽歌嘅時候
33豬仲要拉到好大力
error 遊 2,mike 問邊個行舉手減鏡頭,dee 第一個舉

其實睇到佢好想為節目好,自己搶更多鏡,但達唔到效果會一齊衰,但佢咁做又反而有啲野睇

dee 個頭腦真係轉得快
無制限滑向鳩個方面
果下我都覺得佢夠義氣
佢之前好似Error遊講起av女優, 佢連"麻美由真"四個字都可以講錯, 啲staff出埋聲提佢都未知咩事
佢似係有少少讀寫障礙,啲歌詞成日背到錯晒又唱錯段
睇自救要背稿嗰集佢好認真背唔係鳩hea
係呀冇錢嫁我為什麼要做奴隸
呢樣真,佢外型雖然充滿喜感,但老實講其他幾位好笑啲,希望佢搵倒適合定位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞