[27] I.O.I討論區(50)-5週年出道日重組直播~

1001 回覆
21 Like 1 Dislike
應該一直都想重組既 公司唔肯 傾唔掂數啦
禮貌禮貌

CJ肯搞呢壇野應該點都有啲計劃掛
如果搞到呢條水喉一定大
頭3季順住去搞啲合體活動

明明19年個時重組計劃就係眼前
210504 I.5.I 五週年直播 TVING收視率73.9% ,Seezn收視率48.2%,均為第一
https://n.news.naver.com/entertain/article/241/0003114221?lfrom=twitter
相關人士透露本來以綜藝節目形式進行,但遷就不到每一個人的行程,所以以直播進行
登上Twitter實時趨勢,比4年前活動時更受到全球關注
成員之間關係深厚,此次重聚活動,甚至看到完全體的可能性,歌謠界相關人士透露,由於是接受各種形式組合的氣氛,所以可以在不影響原本所屬活動的前提下進行企劃,我個人認為,雖然世界巡演比較困難,但如果是I.O.I的話,可以創造新的力量

邊個放風出嚟比假希望
唔好又比假希望我地啦受唔到咁多次打擊
放啲假希望出嚟正仆街
依幾年狼來了咗幾多次
頭一兩次都信既
唔齊人都收貨
唔齊人都得
咪當Whatta Man 2.0
然後爆買 咁就有機全體合體
我認我FF#
冇芝麻國嗰個禾刀收貨
佢宜家係自由身定都係Pledis
簽左第二間公司啦 PRISTIN執左就走左了
係就好啦
離開Pledis呢間垃圾公司簡直係脫苦海
真 垃圾pledis我班女
搞死我hello venus
好彩祖祖有再出道 去見過佢已經滿足
好屈
邊夠你呀
鄭彩妍確定出演KBS新劇《戀慕》搭檔朴恩斌、金路雲

時隔兩年重返演員身份的女子組合DIA鄭彩妍確定出演KBS 2TV新劇《戀慕》與粉絲見面。
該劇由《又是吳海英》《內在美》導演宋賢旭執導,《朝鮮神槍手》《先熱情的清掃吧》韓熙政編劇執筆。
鄭彩妍劇中飾演世子嬪盧夏景一角,遇見了世子(朴恩斌飾演)墜入愛河的故事。改編自同名漫畫,講述作為雙胞胎出生因為是女子而被拋棄,女扮男裝裝成世子而發生的宮廷愛情羅曼史古裝劇。
鄭彩妍此次是自2019年網飛電視劇《因為初戀是第一次》後時隔兩年與觀眾見面,將會為本劇增加獨有的明朗愉快魅力,預計下半年播出。

終於放返出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞