[叒冇人開post] 車路士球迷討論區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
佢唔係炒咗自己老母魷魚咩
呢條友唔簽好過簽,咁平可能就係因為佢d蘇州屎
吹奏娜娜+反kepa搞到自己俾人bam
其實佢有咩咁勁
就算買新前鋒 唐仔都係有用
我從來唔覺
反kepa點解會俾人ban
我哋同曼聯手足嘅感情就係俾你條撚樣分化出嚟
估唔到係狗竇傾波都可以激到獌狗扎扎跳
#Chelsea have lost patience in Thomas Tuchel and will go all out to sign José Mourinho this summer.

Roman Abramovich is fully backing the move as he considers Chelsea’s former coach will bring the team another league title and Champions League trophy.

(@youarefakenews)
無記錯條友煩得滯
好想同般尼講聲加油
細細地贏一球is ok
杜普應該想買法甲防中
唔要飯啦
其實雲態度真係一流 真係操多啲first touch 同射術 真係世界級
馬會派錢呀咁多位!!!!!
https://lih.kg/2514960
睇高山定老母麵燈D

贏了
50m買返黎 仲要操控波射波
弱智杜狗
可能買波準
杜曹:〈魯迪加及高華錫〉魯迪加會戴面具上陣。 週六他已經戴著面具參加訓練,他需要去適應一下。對高華錫來說趕上這場比賽會很緊張,他感到同一個肌肉區域但不同的地方有些不適,他很可能不能出場。對皇馬我們還有兩次訓練,對於這場大戰我們準備好,我相信我們需要表現得非常出色才可以,因為皇馬將會給我們很大的壓力

〈沙治奧拉莫斯復出〉如果我們排出無鋒陣,拉莫斯將無人可以對位,這也會是一種辦法。我還未作好決定。拉莫斯是皇馬的領袖,他是皇馬解決問題的一個人,這將是一個挑戰。我們會等一等,看看誰的狀態更好,然後決定我們打甚麼陣型,在哪裡給對手致命 一擊。我不確定他們後防線會使用5人還是4人,現在還有許多疑問,還好我們現在不需要回答這些問題,我們在週三有結論就可以

https://bit.ly/3aXySwK

如果出拉莫斯,出Havertz 拉佢出嚟都唔錯
唔想傻甩骹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞