已經到左英國了[15]#wail#pig

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
讀書 所以搬咗隔離town
唔係 都係問你拎擔保人
冇既話都係up front

利申 年年都係up front
我會笠埋一份
開頭覺得笠住很撚柒但慢慢就覺得沒野了
反而覺得擋到風很撚暖很撚c伏
個reference check 反而好似係要有工作證明先啱
因為佢要確保你有工作能力去交租金
證明到你係一個信譽良好嘅租客
呢個就係英國租屋嘅麻煩之處

所以讀緊書但冇工作證明好似都未必pass
我就見有過啲單位係會寫明welcome 學生
米扮拉
通常話自己是打雜果d都是很撚猛料的
ME真係講緊事實我唔呃人
其實可能係呢邊流行嘅style
姐係kind of香港嘅潮童咁樣
Bnb見我一個人住,兩個星期7xxx港紙
你睇啱個度幾錢?
點追呀仆街
Hello this is xxxxx and my name is xxxx how may I help you today?
ey mate u aight?
Im fine sir thank you, and you?
aight mate look, I saw a property on a website and it guided me here to make an appointment for a viewing, is that oj?

利申9up勿跟
BNB 2星期都7千港紙咁L貴?
見你上面個cm話學校有得提供擔保人
咁你唔洗驚啦
因為用擔保人都係其中一個方法
如果你有時間同腳骨力
行去舖位直接問都未尚唔係一個方法嘅
不過用zoopla and rightmove其實已經可以睇哂當區嘅租盤
同埋每間地產舖有嘅租盤品質都好唔同
所以我建議你都係上網睇咗先會好啲
可否add同你岩岩講果d心得落我地個googlc doc到
1打5
我愛世人
不叫你們遇見試探
教你們走進兇惡
因為國度榮耀權柄全是我的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞