處女座嘅朋友可唔可以揮個手? (44)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
朋友我當你一世朋友
頭5年覺得仲細 唔見
佢話要做到份好長工先見
當時我認為係有誠意嘅一種
拖到佢變冷暴力我
我就分手了

到之後再互相又有返火花又再繼前緣
先同佢講 仲唔見啊?6年都黎緊
就見啦..頭果2-3年就係見果4次 今年又以疫症為由 我又衰 無事先約佢邊日 就無見了..
依家發現佢識女仔
要求佢del 同解釋 話同我悶 係有d新鮮感
但無見面所以無出軌 又話係想結 但因為我啊成熟而卻步等等等 咁傾話要先解決悶既問題啦 既然係想繼續 我認為我地主因係溝通相處上有問題 同唔了解對方 佢就認為同女傾 係想要去問人拎情趣去解決我地悶既問題等等等 bullshit
出街feel到佢應酬式亦唔包容言談之間既負問題 不停challenge 到夜晚好d我又同佢傾返件事 我想點
第日我又心癮再check佢電話 發現個女既contact 仲係度(2個ac都有加到佢添)但無conversation..
我就問佢點解仲係度 佢話加返佢睇佢有無搵佢/條女應佢既時間同佢講女朋友唔鐘意 所以講完就del (咁正常都要Del contact 囉)我就開始癲左去逼婚之類(不簽不草聯名不搬出去同居 只可以去佢度訓多d見多d)...
之係signal就開始冷暴力加劇...不停又傲視 串我又派 ..............家人朋友全反對 因為佢係騎牛搵馬
頭5年覺得仲細 唔見
佢話要做到份好長工先見
當時我認為係有誠意嘅一種
拖到佢變冷暴力我
我就分手了

到之後再互相又有返火花又再繼前緣
先同佢講 仲唔見啊?6年都黎緊
就見啦..頭果2-3年就係見果4次 今年又以疫症為由 我又衰 無事先約佢邊日 就無見了..
依家發現佢識女仔
要求佢del 同解釋 話同我悶 係有d新鮮感
但無見面所以無出軌 又話係想結 但因為我啊成熟而卻步等等等 咁傾話要先解決悶既問題啦 既然係想繼續 我認為我地主因係溝通相處上有問題 同唔了解對方 佢就認為同女傾 係想要去問人拎情趣去解決我地悶既問題等等等 bullshit
出街feel到佢應酬式亦唔包容言談之間既負問題 不停challenge 到夜晚好d我又同佢傾返件事 我想點
第日我又心癮再check佢電話 發現個女既contact 仲係度(2個ac都有加到佢添)但無conversation..
我就問佢點解仲係度 佢話加返佢睇佢有無搵佢/條女應佢既時間同佢講女朋友唔鐘意 所以講完就del (咁正常都要Del contact 囉)我就開始癲左去逼婚之類(不簽不草聯名不搬出去同居 只可以去佢度訓多d見多d)...
之係signal就開始冷暴力加劇...不停又傲視 串我又派 ..............家人朋友全反對 因為佢係騎牛搵馬
呢啲真係出嚟搵食
希望你可以快啲move on
我會努力😞 琴晚成晚都瞓唔到,不停醒下瞓吓成個腦都係呢件事
好嬲自己咁蠢,好嬲咁樣俾人呃感情
點解呢個post咁多好嘅處巴搵唔到好嘅另一半
而咁多絲嘅處巴又咁差
我都有諗過呢個問題,自己身邊嘅男性朋友其實個個都唔錯,對感情又認真。但自己就幾次都遇人不淑
所以有句說話講得好啱
男人唔壞女人唔愛
再靚仔嘅乖仔都唔會夠一個口花花嘅肥仔食得多女
我想做一個好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞