F1 2021 葡萄牙站 討論區 2

1001 回覆
3 Like 11 Dislike
公道啲
BLM 就美國police brutality 爆出黎既
仲爆到全球都係
好多人都出黎攞光環
我就憎哂啲光環L嫁啦

其他運動有運動員拒絕下跪
因為覺得咁樣只係形式上
實際上無幫助
偽善攞光環果啲緊係下下都迫人一齊跪既
咁人權鬥士不如唔好鬥中東果幾站
鬥少幾站咪少左獎金 不了
一間跑少一兩場輸咗個總冠軍點樣算 不了
係咁為黑人爭取既
攞啲獎金去搞多啲scholarship
專俾黑人
美國唔少大學有嫁
就係幫果啲出身係差neighbor hood既黑人脫離果種環境
你搞個black drivers academy 囉
專train佢地囉
你唔俾機會佢地 佢地點上黎F1姐
日撚日係到嗌diversity
Side note: 保子攞pole 嘅時候啲crew 無反應
https://twitter.com/BatteryVoltas/status/1388513163495284740?s=19
其實咁樣講啦 我都覺得運動扯埋政治係有d離題
但黑貴命呢單野咁大
而且世界又盛行左膠風氣
咸佢一直都想唔做車手 做其他有影響既人士
所以佢一定會企出黎拎光環
特別佢又真係比人屌鳩過既
至於幫唔幫香港
其實好多人都知,大把生意同大陸有關係
點會咁輕易得罪
特別平治係大陸又係好賣得
做得F1車手 絕對唔會蠢得去邊
所以真係無得怪人地唔幫香港出聲
香港由此至終都係死局,
一係共產黨無左, 唔會有共產黨係度,香港自由呢樣野發生
所以再講咸爺唔幫香港出聲 係真係多餘
唔岩聽都要講
黑平PR應該準備好晒慶祝咸100pole 班crew 突然俾唔切反應
Whataboutism
平治全體仝人:
平治見到Max最後果轉砌唔贏
就知道1-2硬
咸爺黃胎出去碌, 見到s1黃左都知咩事啦
咁同美斯要去英超證明自己有咩分別
使唔使大細超到咁呀,Bot 點都係自己人啦,拍下手都好喎

家陣一碌木咁企喺到樣唔樣衰啲
Bot 只係一個工具人 唔係二號車手
其實應該真係全team人準備慶祝100 而家蛋糕都要收番埋
下場下星期巴塞隆拿悶撚場 應該無問題掛
pole硬
無計咸自己唔爭氣,Q2明明贏勁多,Q3大風少少調整唔番
有邊隊可以係西班牙站破到平治法
有邊隊可以係F1破到平治法
係唯一幾場係可以悶到訓著 不過舊年法記點樣玩鳩兩位車手 帶嚟一啲歡樂
比福利黑人嗌佢交返啲稅再講啦
廢圖p10?我係咪睇錯
諗起圖用條紅跑左唔知幾多十圈
個人觀感係 冇咸既賽事係特別緊張刺激
始終個人實力超班+車隊強勢+二號車手冇競爭力
好似超人咁既壓倒性力量 成個場搵唔到對手
本身f1大部份時間已經悶 睇咸遊圈拎冠更悶 重要係近幾年都係咁啊屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞