何啟華根本就係過街老鼠 係垃圾連登仔先會捧

257 回覆
125 Like 2075 Dislike
道友?
Diss唔睇恩怨咁睇乜
佢出得Diss就係將恩怨放上枱面
外人點會判斷唔到
姐係咁 我覺得話193唱歌難聽都唔係好有問題姐
何啟華世一
樓主係五毛
Error係聽歌架咩
同意
唔知詳細佢地發生左咩事
但嗰句係諗住講笑搞氣氛?
你係入面個舞者跳跳下舞比人話「撈rap撈唔掂返黎跳舞」唔比有hard feeling
如果有唔開心係咪又「搞下氣氛姐咁少氣做乜?」
仲有jb diss果時dee係冇乜人識囉
串人「撈rap撈唔掂返黎跳舞」點知自己跳舞撈唔到去rap又rap唔好又扮手勢扮識,jb自己睇唔過眼選擇用音樂還擊有咩問題?

jb dee 兩位真人我都唔識
不過連登真係愈黎愈低質
又話dee隊野d歌好黃要撐,jb fuck the popo冇得返內地又冇人講?
jb小氣?dee宜家講過既野唔洗負責?
講真,初頭睇jbeef一開頭扮道歉我係覺得ok,
點知又唔係,唔道歉又唔得唔得,因間道歉又比人話唔敢diss back,但問題係首歌同mv又冇內容又唔好聽,成件事根本就柒
你話dee轉數口材好 岩做藝人 ok同意
但就呢件事我覺得冇理由一面倒插jb囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞