有貓B係寵物展入面比狗咬死 (6)

364 回覆
49 Like 8 Dislike
佢自嘲咗一排後所有嘢當冇事發生
仲要宣傳維他飲品
行電閃電
祝陳家俊同Pinky Cheung早生貴子

咁卷卷就可以早日投生向佢地六隻野討債
唔想卷卷下世冇屎忽
Push
大家好,我地最近開佐個IG,希望向各位寶寶推廣領養代替購買,關注流浪動物
請即關注追蹤我地IG:
https://www.instagram.com/anima_lsprotection

今日同大家介紹一下我地係IG籌備以久的活動(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

=====================================

🎐 仲夏浪浪關注祭 🎏

第1個活動就係「浪浪知識你要知」
會講好多浪浪的冷知識俾大家(◐‿◑)

=====================================

第2個活動係「疑難雜症解答你😎」
今日起一連七日我地會喺Story有問答環節(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
希望解答大家對浪浪的問題~~
一齊關注多啲(*ˉ︶ˉ*)

想了解更多關注浪浪的資訊,一定要Follow我地🤲🏻
嚟緊我地仲有關於浪浪嘅活動👇🏻千祈唔好錯過(*¯︶¯*)
🎐 仲夏浪浪關注祭 🎏
 📆2021年8月至9月
📍本專頁Instagram / Facebook🧸
查詢 🔍 | 投稿🤘🏻,歡迎DM我們
FB:
https://www.facebook.com/animalsprotectionxx
重要的野唔講3次,我地精心炮製的活動,你唔係唔參與呀嘛!
請即Follow 我地IG和FB,參與我地的🎐 仲夏浪浪關注祭 🎏
// 此項目為義遊舉辦之【香港賽馬會社區資助計劃—義地領袖學院:特義公民2021】的參賽者自發策劃之社區項目。 //
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞