毒撚想問吓而家係咪好興呢啲衫?

317 回覆
2392 Like 31 Dislike
從d字都見到巴打d青筋嬲到現哂
唔記得利申sry,柒頭毒撚但冇爆青筋
如果打得多字=爆青筋,咁香港好多人日日都爆晒青筋
除左幻想d攬住女既機能風友係柒頭
仲會幻想人地斟酌你字數多
係啦係啦你有taste, 最實用

買多D章釘上去
係啦係啦,你上連登最輕鬆
輕鬆到紅色大字丫嘛
要置頂,任何人著完這件背心都係這種 “啊伯feel”
btw,如果你覺得我係占基利打字gif既話
你都係架咋,咩幻想條友係柒頭都講得出
都話件衫柒咩人著都柒,同yfyf一樣
見我打得多字就tldr,然後話我青筋現形
扮工驚比腦細睇到你上連登呀?陰公
講真 都係睇點襯啫
T恤牛仔褲+背心咪的士佬囉
襯得啱咪日系urban outdoor囉
anger, 尋日走去gu 睇左一輪,發現叔叔我真係唔啱著 啲短袖襯衫好似北韓啲解放衫

唔好再幻想人地因為你多字而斟酌你啦
都係果句
繼續踩fashion唔會令你溝到女
講到尾你見到有人著浴袍孖煙通踢拖出街咪又係會笑,啡純唔阻你潮共啦
如果人哋襯完都係0分柒頭
咁你嘅T恤牛仔褲拎幾分

有gang feel幾正
未必
如果有歌手係浴袍孖煙通踢拖,係為左配合首歌
一樣都可以好fashion好好睇

不過你繼續幻想啦, 唔好袋落袋呀
好睇咪得,你呢d人就係度捉蟲入屎忽
襯呢樣又襯果樣,又要係歌手先carry到
我明既,你玩啡純都係想獨特,有個人風格
咁我話果件衫風格似釣魚衫,而又覺得柒又有咩問題?
係咪獨特就一定冇問題?都係果句
收返埋你對孤池拖鞋啦ching
我老豆20年前著到而家既衫
竟然變成潮流
我真係得啖笑
唔準笑你笑即係唔識啡純係毒撚
249又貴左D. 150可以諗下, 去釣魚用.
我為我老豆驕傲而笑
原來佢老人家既fashion sense超越時代二十年
歡迎你覺得d fashion柒
個個都識襯衫溝女邊個仲肯做對比色?
最緊要巴打堅持
應該都有1分 點都好過乞衣style
睇見班毒撚真係可憐 除咗著tee之外應該著乜都唔撚得

平時應該係著老母買比佢地啲衫

仲要係啲 鴨屎綠既色 or 黑白tee上面有啲戇鳩公仔既衫
係呀係呀叻呀叻呀知你好撚勁
點解一定要執著呢件衫襯果條褲好睇
邊對鞋襯邊架車先叫啡純呢?
唔可以純粹因為好/唔好睇而去批評一件衣物?
同埋點解一定要襯衫先溝到女?
你唔係柒撚到要左襯右襯先有自信出門下話ching
女之嘛,大家門當戶對有幾難溝
唔通溝過又話你知咩,
但我又唔覺得溝到女有幾撚值得威威喎
潮共咪講你呢d人囉
因為係「潮」,係「fashion」就買黎著
話之你superme定孤池拖鞋
https://www.youtube.com/watch?v=Jot0ev7VPMs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞