(村屋撚)有冇巴打聽過鄉村電話?

15 回覆
0 Like 0 Dislike
早兩日見到樓上收到傳單,偷左嚟影相。而家用緊8mb plan x2,一家三口都唔夠用,見到光纖即刻心心眼。 但家母叫我小心啲,因住比人呃。 所以想上嚟請教下各位屌唔屌得過,個邊覆話大約6,7月拉線。
你上面落黎?

知唔知侯志強邊個?
港豬嚟,唔太清楚,鄉黑嚟? 講嚟聽下
呢間野只係負責鋪膠喉,拉光纖到村屋地下,裝個光纖盒仔係你門口。但邊間ISP 提供服務要問清楚。我條村開頭話i雞寶,但後尾變咗hk薄餅。

幾時拉到你聽住先,我個度睇住佢掘路鋪喉拉線用咗超過兩年。
屋內收都收唔到,sim上網基本上都唔洗諗
收到,唔該師兄。 佢同我講話同和記合作,問我而家份約幾時到期,我話啱啱續有兩年,佢話公司而家做到free一年期比我但要我岀示續約到期日比佢睇。 拖住佢先算,咁急唔知做乜,好煩
睇你用緊咩上網啦
8M 就轉啦 遲下打風又上唔到網
你5G又收唔到
答案得返一個
5G 寬頻真係嘥鳩氣
哦唔使理佢, 我個時大返佢轉頭, 唔使理我有無合約係身, 你而家同我裝我即簽, 咪又結果等咗兩年
到裝咗盒仔係你屋企門口先開始傾價錢合約回贈細節都未遲
收到晒,唔該師兄。 個sell屎日日打嚟,已經block左佢,剩返wts比佢通知算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞