屌曬你班散水撚,同我即刻番poly,poly根本係城堡/要塞黎。邊個話守唔到?

350 回覆
104 Like 284 Dislike
第一,制高點控制,poly控制住所有制高點,要入poly只能經低位行入去,要入就必須頂住高處墮下既磚雨同火魔。

第二,封鎖水炮車,水炮車係poly基本上冇用武之地,佢駛唔入。

第三,一方有難,八方支援。你入cu補給物資要幾耐?入poly要幾耐?物資可謂是無限。

第四,戰略要地,紅隧一塞,會加重埋另兩隧負擔。過海或成不可能任務。

第五,李嘉誠樓位置能360度觀察poly周邊環境。

第六,物資鏈短,舊can去到尖東橋,紅磡橋,新橋,都只係數十米,能極快補給前線。

前題係,人手必須足夠,同埋最好人手一個豬咀!最緊要係人手呀同我即刻過嚟,係咪想成班前線送頭呀!
呢段嘢害死左幾多手足
五毛confirmed
去晒英國加拿大
兒登最高峰時一個POST可以跣死幾多小朋友??
我屌哂你哋老母 係咪光復左香港 五大訴求達到左啦?
做咩成個熱門都係食玩膠同睇女post?
如果呢個post上唔到熱門 冇哂行動post 我正式宣布呢個運動真係玩完 連登已死
連我個淺藍老母都問啲暴徒係咪搞完事 外國戰線著哂火咁大粒核彈都冇人理既?
應承我 唔可以當手足係condom?
我哋揸住佢個春袋 呢粒核彈會令到中共好驚 手足就嚟贏 千祈唔可以中五毛分化撚嘅計 推走熱門行動Post 唔係我哋就嚟輸
紅隧係港共嘅春袋
一定要好好利用呢個核彈
又浪費幾個account
又來
正視聽,其實場運動已經贏咗

手足俾人拉曬=黑警濫捕=國際核彈=我地贏

國安法=中共急了=攬炒成功=我地贏

DQ立法會議員 = 國際核彈=外國制裁=中國玩完 =我地贏

大規模移民=資金走了=中共要破產了=我地贏

達叔死咗=藍絲有報應=天滅中共=我地贏

邊個再講運動輸咗

我屌曬你地老母
去緊了🙏🏽
手足
係時候推一推
又想黎鞭下
垃圾連狗del po
爆左?
兩年前同一標題同一內容可以一呼百應
而家睇返真係得啖笑
俾返credit 原樓主好wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞