頂唔順陳嘉倩成撚日係度發老姣

452 回覆
4023 Like 236 Dislike

之前硬係覺得佢個樣唔自然
有得屌你仆撚住去屌啦
姣完ian一次又一次 ian成個無奈樣唔撚想理佢都要叫人讓完又讓
玩鴨咀估聲明明一哥估得快又準 佢黑哂面屌人
搶水泡輸左又話接受唔到
條頸爆微絲血管咋 唔係爆血管呀 無流血架 咁都叫整親 咁都要發老皮話唔玩 咁身嬌肉貴唔好上遊戲節目啦
呀勁每次同佢講野佢都零反應 係每次呀 唔止一次呀
完全係白鴿眼 姣仔 邊個出名痴邊個 完美示範公主病
唔好再上綜藝節目啦
可參考#142
又分化
又分化
又分化
完全唔明點解咁嘅樣都叫得落bb 阿豬阿狗加個bb 落個名就扮到女神
憎佢好耐,成日放核突性感相上IG,例如走光相或放對胸上枱相,攞明博出位

條女仲話拍劇
睇殘影空間和拆彈2有佢客串,大銀幕佢眼紋皮膚差出晒嚟,仲有對死人大眼仔
似男人
連登仔有咩係唔憎
考有Feel|
陳嘉倩姣功無效

改用茅招局MIRROR除佢褲
遭網民鬧爆熄電視

新假期 2021-4-27
https://www.facebook.com/527440987299405/posts/4144380405605427/?d=n

睇留言
CCTVB打手死全家

做狗都搵個好啲嘅主人呀,一樣係無良,點解唔試下去考黑警,又可強姦偷嘢搶嘢,放數賣冰叫雞唔俾錢,黑社會派片俾你,人工點都高過你份CCTVB打手啦,啲你CCTVB都就執邊俾得出多錢,維穩費都唔係分俾你先啦,黑警係警車瞓下覺又可以呃OT,大把門路

何苦要做CCTVB打打,做狗嘅都要做隻低賤狗咩,一樣係俾人咀咒,一係樣係做仆街,一樣係無良,無維穩費你分唔到,黃賭毒收片放數權力又冇,錢應該又唔多,何苦繼續做la

轉工啦CCTVB打手,做狗都做隻好啲架啦,你係唔係出夠一百個post有共產黨員身份呀,冇架,你賣命俾人咀咒都係得咁多
係囉 個鼻不嬲都好柒
大波寧靚過佢好多
我睇嗰陣心諗:so what?
攝得太多啦
佢係人造人
又成日出軌
一定好臭
終於有人講,一路都覺得佢唔掂,個樣好怪
終生幾時轉左口味中意飛機場
個樣好老 把閪聲又煩
扮弱智講嘢

Leanne正好多
白滑 嫩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞