可摸耳爭氣唔好用支牛同弊安?

270 回覆
289 Like 86 Dislike
認同
我今次唔用係因為我見到有post懷疑弊用新疆AI人面識別公司做KYC
我搵唔到100%確切sources
我因為懷疑所以無用到
但發覺好多人嘅諗法係
你唔肯定佢有冇就唔應該講出嚟
跟住就繼續spread叫人用
到最後如果大家發現我個懷疑係錯嘅
咁咪皆大歡喜再bin我屍囉
如果個懷疑到最後有機會被proved
大家無犯事咁都無影響大家繼續賺錢嘅
我只係想大家用任何嘢前保持懷疑同fully informed姐
當然啦你係港豬或藍咁當然可以用啦
有邊個洗錢唔想有好服務
如果唔係嘅咪research多少少先決定囉
Gemini好很貴fee
含係真係含緊
但屌就隔褲
有冇人用coinbase
保證金麻煩,set左訂單後取消都會扣起左筆錢用唔到
Apple無收集個人資料咩
冇得比
佢係成功嘅 不過唔會用
一個收錢一個俾錢
Ching
唔洗覆樓上條友啦
睇佢d posts知佢咩料
道不同不相為謀
吓 係咩 我成日取消都冇問題
邊個再講可摸耳 !! 我就耳仔都斬甩佢 !!!!!!!!!!!!!!
https://lih.kg/2481437
其實呢個問題都講到悶,不如問埋點解要用Apple 搭黨鐵同睇姜B
好用就係好用冇咩點解,應該問點解非中資公司做唔到同樣水平既野,只可以講多人用一定有佢原因
AAX 都算
仲KIKITRADE
最搞笑係block完又要㩒返開黎睇呢
澄清:「推爆佢」愛國愛黨證卷行見人8.5罷工就炒
https://lih.kg/1397373
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞