嚴選華語樂壇三大擁有最多最惡戰狼fans 嘅歌手 網驚千萬不能得罪

34 回覆
9 Like 24 Dislike
排名分先後,只針對fans不針對歌手本人

3 蔡依林
19年金曲奬華語專輯同女歌手先後輸俾 孫盛希、林憶蓮 搞到金曲獎live留言狂屌 好在後尾攞返年度歌曲同年度專輯,唔係真係台灣暴動。仲要當屆評審團陳珊妮喺20年前 評價過 蔡依林係 十大爛歌手,多年積怨再度引爆。

2 林家謙
由上年輸咗哭喪,到攞完呢幾日連登情況,自己有眼見。大大力情緒勒索,屌林家謙= 謀殺樂壇。唔俾人覺得唔好聽、唔接受其他意見批評,只准表揚。仲要自把自為幫林家謙解釋,林真係多得班fans唔少。

1 五月天
有人想知再講
會員編號:#228143

會員名稱:係!各位網友!

註冊日期:2018/12/24

https://bit.ly/lihkg_on9_list

小心此人 ⚠️

踩本土煮食 youtuber,喪推支那王剛,稱「睇王剛啦 有新辦公室 就搞掂好認真 正正經經睇王剛啦 」。

上述資料更新日期:2021/4/3 22:32:07

P.S. 呢個唔係五毛 LIST,係戇鳩 LIST,可以畀大家認識到比較特別嘅會員
佢啲fans無個打得
講真五月天啲fans好撚煩
成日懶係好熱血咁
Ig 打埋啲圖文不符嘅野 又鬼死咁大篇 好撚煩
利伸:唔憎五月天 但憎佢啲fans
香港勁多人聽喎 斷咗五月之約,全香港哭喪
同周杰倫不分上下,目測林俊傑都唔夠佢多,再之後其他車尾燈都見唔到
死忠多,啲競爭對手又全部自爆,fir mp 信樂團
仲要蔡依林兩次都係撞正林憶蓮
好記得佢啲fans成日話林憶蓮都唔嚟攞獎頒俾佢做乜
陳奕迅老師點會冇,拉
新疆棉 唔記得歌詞 呢啲真係駁唔到 同埋 單老師啲fans 柒咗會潛 ,邊有list上3人fans咁搶口
以前啲人恥笑佢 體操選手拎女歌手獎
同以前supper moment fans 一樣,但19年之後sm fans全面收皮 五月天高班好多,但五迷搶口程度一樣高好多
地才演唱會
保琦
點可以唔提譚伯同張國榮啲fans,講一句咒你死全家
五月天呢啲垃圾就收埋
惡俗品味
冇長寧炮王薛屎謙?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞