[玫瑰打吡]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1275]

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
唔好累人啦
老老柒柒中堅打經驗
家陣曼聯都冇乜無謂波肯比佢落場累積
坐九年後備都成唔到材啦
後生仔落場預咗有甩漏
踢中堅無Stability咩都假
希望今晚冰人同隊長唔好自爆
綠木要打正箭頭了
呢排都打緊ST
多得廢馬傷左
佢呢排都打得唔錯
ddg冷宮
威爾斯領隊兼傳奇球星傑斯去年涉嫌毆打前女友,周五(23日)被警方正式起訴3項罪名,包括2項襲擊他人同1項強逼或控制他人罪,最高刑罰係判監5年。傑斯自去年11月開始被威爾斯足總停職,今次落實被檢控後,威爾斯足總證實今夏歐國盃決賽周會由看守領隊羅拔比治繼續領軍。

傑斯上年底被指毆打當時女友Kate Greville,不過今次3項控罪入面,指佢亦曾襲擊另一名20幾歲女性,而且仲多一條涉嫌喺2017年12月至2020年11月間強逼或控制他人罪,呢項罪名嘅最高刑期係5年,屬傑斯面對3項指控中刑責最重嘅控罪。

威爾斯足總隨後發出聲明,宣布羅拔比治會代替傑斯帶領國家隊出戰歐國盃決賽周,傑斯方面亦發聲明表示:「我尊重司法過程,亦明白控罪嚴重性,我會喺法庭上否認控罪,希望可以獲還清白。我亦衷心希望羅拔比治、威爾斯嘅職員、球員同球迷會喺夏天有個成功嘅歐國盃。」
有速度,麥龜慢過龜
記得未爆性醜民
個個都話佢好好先生
希望牙癲唔好辜負so蛇
上場柒到仆街 so蛇都繼續信佢

Ddg季尾就走硬 應該會番西班牙?
ddg離隊番西班牙生仔時 我估都同球會傾過想成家人都番去西班牙生活 可能都想個b係番西班牙長大
既然ddg都叫走 So蛇就順水推舟比癲打正選
以前有費sir睇實佢哋唔比佢哋行差踏錯
占係打列狗既鐵膽
點解唔出p6
麥湯+廢達
輪換
西甲有邊隊會接
Leeds後備都有個greenwood
咪係
25圖,oblak,ter stegen個個都當打
唯一有需要換龍嘅得返鈀同祖記
同祖記換C朗啦
唔理真定假
快啲躝
比較似樣係有強隊買走oblak
ddg返下體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞