[皇馬失去了一切,佩狗證實了這消息] 皇家馬德里球迷吹水區(262)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
不得不講米仔腳長長搶波個吓有幾分比比嘅影子
打番四後衛啦 成隊唔識踢
狗些路路
首先要全隊健康去到倫敦先
轉個頭又唔知邊個傷
除左失個球 拿祖都唔係差到要判死刑
尤其有華拉尼對比 佢差得離哂譜 有拉膠缺點但又冇佢優點
今場進攻咁差 好大原因係打5後但兩翼衛完全唔掂
所有波分哂左邊 右路冇咩攻過 然後左路又妹下妹下
而家最慘想轉陣但翼鋒個個都廢 維辛世三廢到癲
拿祖咁都唔夠差
所有對抗輸晒 passing得80.3%
3中堅最差 連前面賓狗牙維兩個無人幫都傳得高過佢

防守得1下成功攔截 姐係任人過
https://www.whoscored.com/Matches/1541866/LiveStatistics/Europe-Champions-League-2020-2021-Real-Madrid-Chelsea
你唔好9up好喎
最後聯賽第4 歐聯4強出局
完全廢咗兩閘 走入中間 冇曬轉邊闊度
華拉膠上場對貝迪斯咪踢足囉
咩一復出就踢正選 廢就廢啦

另外passing accuracy 唔會呃到人
佢同狗些路得8成證明兩個都好撚差
全場都唔識傳波

某程度拖狗套垃圾逼搶+狗些路會影響拿狗發揮
但佢單對單能力差都喺數據充分表現到
冇Mendy
其實中場都搶輸咗好多
Kante睇住Kroos Modric呢啲去逼去搶
VVD真係好重要
馬些路真係算啦
其實對面迫得咁好 passing rate低都好正常
加埋個352 同對面真係好大對比
d現位差到 完全做唔到對面一腳波彈幾下送上前場
兩隻翼衛係咁收入中間 痴線
仲要好撚快
尋晚有球假身護波有啲似摩迪
練下出腳就好

之前反錯佢
而家個問題係左路兩條撚樣特別低
文迪翼衛都成日收中間 不過佢夠硬淨又有skill move 之前成日搶卻老禁區頂d波嚟射

所以拿狗 狗些路就一定係差
拖狗亦都係一樣
冇話佢唔差喎 只係唔洗講到佢死刑咁
要講數據 佢ariels won全隊最高tim 但我都唔會話佢頂贏哂啦

要諗下佢對住既係車仔 甚至英超中最扭得既佩利錫
人地擺明打佢同細路個邊 將佢兩個既連接切斷
細路又唔回後迎波 同玩佢有咩分別
最重要佢個定位係後備黎咋 作為第四中堅都打贏人主力
咁拉膠就走得啦
點估到去到今時今日後防最靠得住係佢
最差一定係細路 已經三中堅唔洗佢守 點知攻都冇料到
aerials won要睇埋percentage
whoscored無show
但有睇場波都知佢球球頂輸咁制
分分鐘又係好撚低

後備唔等於老奉踢得差
米仔當初夠後備啦 而家咪證明到自己
不過都要承認拖狗用人+防守戰術令到佢踢到一舊屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞