咁大件事,點可以冇咗你!!

8 回覆
3 Like 1 Dislike
📣📣 We need You📣📣
多謝你哋一直支持香港愛滋基金會 Hong Kong AIDS Foundation 嘅活動。今年基金會30歲啦,咁大件事,點可以冇咗你!!

https://www.facebook.com/253770161965947/posts/715865392423086/

平時多諗頭又創意爆棚,30周年LOGO設計比賽絕對啱你哋玩,贏咗冠軍有HK$5,000!!😍😍
入圍最後10強都有HK$200☕

作品要求
🎨每份參賽作品須包含「反歧視」及「平等」兩大元素
🎨以紅色為主調顏色
🎨附有 一段不多於300字的中文或英文說明,扼要描述設計概念
🎨每位參賽者可提交多於一份參賽作品

獎項及奬品
🥇大獎1名(city’super港幣5,000元禮物卡) 及個人訪問
🥈亞軍1名(city’super港幣2,000元禮物卡) 及作品將於基金會社交平台及官網中展出
🥉季軍 1名(city’super港幣800元禮物卡) 及作品將於基金會社交平台及官網中展出
🎁入圍獎10名(Pacific Coffee 港幣200元禮劵)

參加辦法︰https://bit.ly/2PH7Z8T

Act NOW! 等緊你呀💨💨

咁樣做PR ?
借個位宣傳一下,設計嘅嘢都叫做創意嘛
我上網睇到原來宜加有愛滋口腔黏液測試包
請問呢個準確度係咪都好高
唔想吉手指
係口腔牙齦液,係準確嘅,但要自己做取得足夠樣本要有技巧,有時自己做完唔知做唔做得啱,會心大心細咁囉
要準確啲梗係拮手指攞滴血,有幾痛呢?
因為我睇示範影片好似都幾簡單
又唔洗見血 就想試試佢
你試吓囉,但personally 覺得做完唔知啱唔啱,會心掛掛
唉,見血咪就係一滴仔血,為咗咁樣煩惱及疑惑咁多嘢,又喊哂口emoji 咁,好似有啲無謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞