香港YOUTUBE第一次四台聯播成唔成功?

288 回覆
3575 Like 114 Dislike
未有火花
唔係盲撐但真係要幫口
Arm channel 要係無上一條片同唔劇透自己條片既情況之下hold 咁耐會比其他channel 難
live佢地本身弱 肥仔又唔係到
arm channel無肥仔就好似小薯茄無情人褲咁,想像下會點
無乜,仲有高ling,佢先係做最多mc 嗰個
得罪講句 live 啱channel 啲女有啲串又煩 係到要人俾番課金 藍色頭已經講笑講左次 然後佢地又係到loop俾番課金 又唔好笑 叫人點應 好彩人富執生勁

啱channel 明顯冇人carry到mc 其他3個channel 啲人都知明顯放曬水 唔下下去到咁應 點知人地其他channel live 下下片到人應一應
睇完第一次磨合可以分以下小隊:
劇情:arm x 熊仔頭
綜藝:試當真 x 小薯茄
劇情廣告:arm x 試當真
9up talk show:試當真 x 熊仔頭 x 人富
女團綜藝:小魔女doreme
講波團:arm x 試當真
阿史走得太前
睇蝦條哥以前街訪都正正常常 可能比修哥嚇一嚇更加唔知點
開頭我覺得油殼修話佢叫修仔個到有d無厘頭

但其實唔係
因為呢度唔係想呈現個人主義
係channel 之間做代表
作為搞手佢咁認真看待係正常 會在意呈現出黎既效果
你明唔明第一次夾就拍長故仔大綜個問題係乜?
就係邊個揸莊
真心最熱血
岩哂做收尾
真 同可以每次少啲人,唔洗咁亂
吸收經驗期望有更多機會睇佢地一齊拍野
正正係紀錄片做尾反而覺得最圓滿咁做到個總結
唔完美,可改善
期待下次
但其他三個channel 有得講番上一條片
所以d on9 問答時間得5分鐘
係囉,有問題㗎,難㗎,咪唔好解決囉,各自stay 係comfort zone

No offence ,但真心想你睇多次熊仔頭條片,聽多次kaying 講咩
其實佢哋下次真係可以玩大D 直頭book 伊館搞四台聯播,比錢入去睇live 鳩up 播片,只要現場處理得好少少應該唔會太差可以加埋同現場觀眾Q&A , 成件事實好好玩
其實locker點解尋日成程咁黑
係因為朝早有出席完仲有情緒 定廢事個人太搶fo ?
你都係未搞清楚個問題:第一次
佢地唔係第一日知自己channel開頭架嘛

同埋我講叫人俾返課金 係小薯茄live 你可以睇返 大佬 人地藍色頭講左次笑下 之後人富行到啱channel又講俾返課金 又話介意 乜乜77 好老尷
Btw no offence 真心想你全部片再睇多次
係鬼 隔離post都有人屌高ling屌到出血
挑剔人個個都識架啦 有d留言太鳩都廢事繼續討論

如果佢地剪到花絮片段就好想睇其他人同試當真玩下遮既片段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞