[PS4]二手遊戲買賣區13 明買明賣

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

人中0 中文 220

代fd放
witcher 3 普通版連map, soundtrack, 貼紙 180
全新未開封3合1 bundle horizon(實體)+driveclub(實體)+ratchet(code)+ PS plus 3個月會員 470, 唔要PS plus 420

藍綠紫線交收
https://t.me/charted
收女神5 $320
Tg sin261
收g29,wheelstand,playseat
telegram spoon566

Thrustmaster T300GTE 買左一個月都無
原價3500 放3000要唔要?
玩左幾下唔岩玩想放
收 機戰V 中文版 $320

粉嶺,上水交收

telegram: https://t.me/xman1210
放ratchet and clank(bundle碟版)$100
有意tg:davechoi
放 閃亂神樂 peach beach splash 320
2k17 220

另收 四女神 230
數碼暴龍偵探中文 150
刀劍虛空幻界中文 200

最好南區
email: tong2505@yahoo.com.hk

真係傻左
亂開價

咩叫亂開價?本身有公價?
如果我個價比藍店全新個價平50算唔算平左?
深水埗一隻普通版二手bloodbrone250蚊,我放200算唔算平左?
上面有條友收60蚊隻cod,我想知全新係幾錢?我平過全新係咪平左?我係咪可以串佢全新幾錢話佢亂開價?
本身二手遊戲有固定價格?

COD 全新我唔知幾銀
但網上見過二手最平放70-90,一般都放100-120,出60可能低啲但唔代表冇
面交地點岩,價又OK,明買明賣,無問題
查實連登有唔少師兄/師姐願意割愛/唔想變倉底貨超低價平放
所以唔好成鳩日話亂開價
又無拎住支鎗迫你放
可能仆街到下年先收到哩

二手遊戲本身係無公價,正如我之前講過,你放平啲嘅自然多人收,放高嘅少人或無人收,睇番你隻game嘅需求。

但係,唔代表無過份價,以依個為例,ds3 年度版,我諗由佢第一日出全新都未高過400,你想賣一隻二手game 仲賣得仲貴過一隻新game,依啲唔係過份係咩?當然我估大部分巴打都知,見到個價笑下就算。有人開聲嘅,可能提番啲唔知嘅巴打,或者可能開價果位真係唔知價(希望係啦),咁我覺得都無咩問題,你亦唔需要咁大反應,依家開聲果啲大多都係高價過新game 果啲姐,其他價都好少人理。當然提左你都可以照賣果個價,但係開個無人會買嘅價有意思嗎?

Ds3 大把人放280

好想知道大家點定價?
即係個準則
E.g.
正價7成? 玩過既次數? 定有啲咩?
大概講下
因為好多巴打唔識點定價

我就係睇大家放既(同一隻game)果個平均價
E.g. 龍如6 中 有人放 180 有190 有200 有230 有250
我就覺得220差唔多

之類

睇大多數人放幾多,再高少少

無準則,睇你想快啲定慢啲放出,或者完全放唔出。

無話係睇正價幾成,隻隻game 需求都唔同,睇多啲就知隻game值幾多。
收g29,wheelstand,playseat
telegram spoon566

Thrustmaster T300GTE 買左一個月都無
原價3500 放3000要唔要?
玩左幾下唔岩玩想放

sorry t300rs gt edition先岩
有極力止

海賊無雙3中文 $200
戰國無雙4中文 $150
放蒼藍女武神 $200
放蒼藍女武神 $200

自膠 未留tg
Tg: nts_211
收kingdom of heart 1.5 2.5 英文 $230
荃灣至荔景交收
tg: @Micchu

OVERCOOKED 150

TG: t.me/adrianhk1992
屯元天/機場交收,其他另議

蘇菲的鍊金工房 $210
Witcher 3 普通版 $170

Persona 5 中文版 $280
Horizon zero dawn $250
Nier 中文版 $270

屯元天交收
有意tg. https://t.me/haha1235
放 horizon zero dawn + drive club (bundle)

$340 觀塘/荃灣線

https://t.me/bababa12

Horizon Zero Dawn $260

https://t.me/lttleong
放horizon zero dawn $290
或者換
Nier 中文版

tg: david111116

東鐵線/九龍灣交收

大埔交收$270
放地平線 280
屯元天
https://t.me/Ihaveaapple

仁王 中文(未開封)
$320
紅藍線交收

https://t.me/andyhoho
放人中6 190
極230
要曬就410
sleeping dog definitely edition 齊dlc加中文版150

東鐵線交收
tg:envyus_184
收horizon zero dawn $270
紅色線交收
tg:star123123123

咩叫亂開價?本身有公價?
如果我個價比藍店全新個價平50算唔算平左?
深水埗一隻普通版二手bloodbrone250蚊,我放200算唔算平左?
上面有條友收60蚊隻cod,我想知全新係幾錢?我平過全新係咪平左?我係咪可以串佢全新幾錢話佢亂開價?
本身二手遊戲有固定價格?

COD 全新我唔知幾銀
但網上見過二手最平放70-90,一般都放100-120,出60可能低啲但唔代表冇
面交地點岩,價又OK,明買明賣,無問題
查實連登有唔少師兄/師姐願意割愛/唔想變倉底貨超低價平放
所以唔好成鳩日話亂開價
又無拎住支鎗迫你放
可能仆街到下年先收到哩

二手遊戲本身係無公價,正如我之前講過,你放平啲嘅自然多人收,放高嘅少人或無人收,睇番你隻game嘅需求。

但係,唔代表無過份價,以依個為例,ds3 年度版,我諗由佢第一日出全新都未高過400,你想賣一隻二手game 仲賣得仲貴過一隻新game,依啲唔係過份係咩?當然我估大部分巴打都知,見到個價笑下就算。有人開聲嘅,可能提番啲唔知嘅巴打,或者可能開價果位真係唔知價(希望係啦),咁我覺得都無咩問題,你亦唔需要咁大反應,依家開聲果啲大多都係高價過新game 果啲姐,其他價都好少人理。當然提左你都可以照賣果個價,但係開個無人會買嘅價有意思嗎?

Ds3 大把人放280

好想知道大家點定價?
即係個準則
E.g.
正價7成? 玩過既次數? 定有啲咩?
大概講下
因為好多巴打唔識點定價

我就係睇大家放既(同一隻game)果個平均價
E.g. 龍如6 中 有人放 180 有190 有200 有230 有250
我就覺得220差唔多

之類

睇大多數人放幾多,再高少少

無準則,睇你想快啲定慢啲放出,或者完全放唔出。

無話係睇正價幾成,隻隻game 需求都唔同,睇多啲就知隻game值幾多。

定價睇供求
好似之前hozrion岩岩出,通街炒價,你又早打完想放game,你原價放都好多人要,甚至貴小小都有人要2手
因為條街無貨/炒價,求過於供
但你拎隻無炒價,供多於求,二手貴過一手,我就唔知有無人咁傻買啦,但邏輯上都唔會貴過一手先咁解
賣/收二手,你想高賣,人地想低收都好正常,但唔會違反到高於一手正價/低於2手市場太多

無雙OROCHI 蛇魔2 Ultimate $200
三國志13 威力加强版 $320
以上都要中文版
TG:charlieis

Final Fantasy 15 $230
BIOHAZARD 7 $230

留tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞