幣安信用卡付款 係咪有d銀行唔用得?

48 回覆
3 Like 1 Dislike
打過去渣打到問
佢地好肯定咁答唔買得
唔理你用邊張卡
C2C 啦,我一開始都用信用卡,失敗三次
直接信用卡儲值HKD會fail,但你可以買USDT,再用USDT換想要既幣
你未用過?
用咩platform可以用wire 買usdt
早兩日開 恒生唔得
無問題架。 驚咪分開幾次買囉。
binance 承諾如果賣家走數佢會介入。
新手搭單問
p2p賣幣,賣左收USDT,咁係幣安acc收到筆USDT定VB會直接收港紙?
唔熟, 但係我估你有少少誤會。
據我理解係香港做p2p全部都係對港幣交收, 即係usdt/hkd, btc/hkd 咁。 如果你賣幣,收 usdt, 咁唔係 p2p, 係係binance 交易所買賣, 會收usdt, 寄存係binance 戶口, 你想攞港幣就要去 p2p 賣翻俾其他香港人。
用左好多信用卡都買唔到
會唔會要買某D幣先買到
有無成功嘅例子 講下
試吓買ustd或者busd
啱啱個星期日我先買左幾千busd 係買到嘅
等我試吓先
你咁講,我又明白多啲

因為大家都推薦用p2p買賣,但我又唔太明買賣左之後啲coin同錢,其實係跌入左邊個户口/咩形式嘅錢
p2p: 你同其他香港人買, 最方便係 FPS 過現金, 然後對方係binance 過幣。 binance 承諾如果走數會介入, 所以 FPS 最好設定英文界面, 有事作為證據。買完D usdt 會係binance個 wallet P2P個格。

binance 買幣: 就係交易所買賣, 基本都係對 usdt, 或者其他大路俾 btc, bnb 之類。 你由上面p2p個wallet, 轉去 spot wallet就可以買賣。

買完, 你可以選擇轉走去自己 另外既私人wallet。 詳細自己睇, 因為有好多資料。

又返去研究下先
red card ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞