想認識hip hop文化,有冇咩歌或者rapper係一定要聽?

100 回覆
1 Like 2 Dislike
2pac, snoop dogg, t.i., biggie, Jay Z, Eminem, Wiz Khalifa, Logic, NF, Kendrick Lamar, D Smoke, J Cole, XXXTentacion, Nicki Minaj, Cardi B, Limp Bizkit
好似潛咗水,不過其實有留意開youngqueenz細個唔識嘢跟風笑佢唔知唱乜,到而家發覺其實佢有好多wordplay。
1都未睇,不過聽講變咗狂rap派。
好,過去𥄫𥄫
Yes!
你都on9
聽Megan Thee Stallion嗰首《Girls in the Hood》好似上番堂美國南部方言BB班咁:
https://youtu.be/l3Cj7Esqr0c
再唔係你起我底都得
太多电了
mc仁港式hip hop
drake?
Juice wrld
加翻女性費事俾人話歧視 宜家好敏感㗎
nf 要聽
少有嘅近代lyrical rapper 嚟
香港一定係LMF
1唔使睇都明3架
我都冇睇1
咪撚柒啦 travis都係為左錢先同佢癲ja ig連呢隻歌既野都冇post過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞