優生學及菁英主義有冇得諗?

38 回覆
15 Like 16 Dislike
小學雞post

你係蝗蟲定傷殘弱智
其實優生學真是有咩?兩個聰明人生出來的孩子都聰明,好大程度父母都聰明先識教佢,不過外貌就啱嘅
其實優生學真是有咩?兩個聰明人生出來的孩子都聰明,好大程度父母都聰明先識教佢,不過外貌就啱嘅

其實人類嘅優生學仲未正式證明到
因為涉及太多倫理道德觀念嘅問題

但係呢 狗就係優生學一個好成功嘅例子
https://youtu.be/jAhjPd4uNFY

依段片講左好多基因工程嘅野
優生學同基因工程係未來會愈來愈普及(我估)

政治不正確既研究,二戰之後邊個敢做

啲為左所謂道德, 明知肚入面個仔係殘障弱智都生佢出黎受苦既白痴父母就係政治正確
就算唔係優生學都應該避免製造呢類劣質貨先,
第一步應該由推行資助/免費產檢落手,
香港人咁貪著數一定仆去做,
驗到有問題既就搵社工聯絡氹佢地落仔,

第二步係限制學術科asso/HD學額,
並採取淘汰制, 第一年GPA唔係Top30%既即out,
將冇天份/冇心機讀既趕出黎做野
其他讀唔成書既一係讀職訓局學實際工作, 再差啲既直接出去做野

第三步減少醫療開支, 老人保障, 傷殘津貼,
設立公營老人院舍, 並推行安樂死合法化,

然後係生育管制, 生仔要好似買樓咁經過壓測,
唔過壓測而生細路屬違法並強制墮胎

應該直接取締曬所有專上院校
讀得asshole hd嗰堆本來都係辣殺
根本唔應該比呢班辣殺升u嚟拖低大學生素質

你驚人地過3爆4爬番你頭?

連公開試都考唔掂嗰堆人都擺明係智障㗎啦
比班asshole仔走後門升u 呢個政策根本同每日收150腥港人政策無分別
只會拖低整體素質
btw 睇死你都係asshole仔嚟

素你老母質

啲為左所謂道德, 明知肚入面個仔係殘障弱智都生佢出黎受苦既白痴父母就係政治正確
就算唔係優生學都應該避免製造呢類劣質貨先,

我覺得生殘障弱智出黎先道德唔正確
自己個仔女大半世人受苦 我就唔想囉
弱智超過50%嘅論壇應該摺埋以免毒害精英
例子:LIHKG
優生學最終只會令到社會更加易控制
生仔要考牌
https://youtu.be/jAhjPd4uNFY

依段片講左好多基因工程嘅野
優生學同基因工程係未來會愈來愈普及(我估)

次次講人體就一定出現呢條片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞