岩岩到左英國了[4] #wail#pig

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
iPhone 開app會自己較光,根本係啲機係太廢scan唔到,我寧願攞卡出嚟嘟仲快
其實我唔識車 只知Land Rover 係祖國真係好普及下 有無識車既講兩嘴介紹下
其實女王 真係50/50爭議問題幕後軍師黎

只要祖國有咩議題去到50/50英女王就有機會出黎最一腳決定
個個排隊都買成車貨,self checkout 快好多
神秘超巿

好便 因為係啲垃圾鐵鍋黎咋
呢個真
我通常都係10件之內
我多數都係買少少,一個籃攪掂
係有時去大tesco推車就買得多
試過一次買唔係好多野,推車入self checkout 比叉姐屌我
但其他時候個個咪又係推車入self checkout
英國間間鋪都要scan咁制,帶晒咁多張卡?
Tesco clubcard
Sainsbury nectar card
M&S spark card
仲有morrison asda我仲未有
未計costa coffee, starbucks呢類
只係拎最常去果張咪得
少去果D咪用APP CHOK
咁又係
咁多張我覺得clubcard最正,每次買野都慳幾鎊
但附近得間tesco express同中型sainsbury,想去tesco superstore或extra要塔車
買左車就方便好多
Nectar得個儲字
Spark card聲稱scan完有機會張單免費,但我未試過
咁諗下買咩車好啦
個個都照入
間間都係咁
我覺得係因為隻CAM影唔到
大型少少既有專用SELF CHECKOUT比你推車入去
一係就平時有送貨帶咁, 不過都係SELF CHECKOUT
我睇緊車呀
想買vw polo,但未睇岩
岩價既次次比人截胡
咁要出架新既
冇咁多錢呀
今日行過vw鋪頭,望住架新車陳列品
照試下車先囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞