而家仲有冇人用自由鳥?

92 回覆
1 Like 52 Dislike
超譯電話卡whatsapp搞
Non 黨鐵
其實3都可以
自由鳥已經無賣點 用晒送嗰啲就轉走
由自由鳥出現開始用到岩岩年頭轉左用sosim
而家用最平plan養住號碼 諗住再轉埋其他台 好似有啲$120 per year既養number plan
加左價之後其實都想轉
用開15gb一個月
但出面其他台15gb既plan價錢都係同佢差唔多
同埋好多都無得share數據比其他機用
120蚊7gb 我點解唔用其他98蚊7gb
邊間咁抵屌
Sun
始終一個要簽12個月約, 一個無合約, 貴D都正常
如果又平又無約一定大把人join
瘋狂睇片係未唔應該轉
依加用緊230個plan
問連登仔好唔好用晒氣啦

貴少少都屌鳩人
How much
最平plan
依家用自由鳥50蚊plan加so sim,
除開79蚊個月

見到so sim有65蚊365日通話計劃,有12000分鐘。如果再搭88蚊3個月果隻數據plan。就除開每月35蚊就有40gb同1000分鐘通話,真係痴撚線

只可以睇你食唔食得正iPhone轉台潮汐期邊個台最少客,
咁就包無人同你搶
屌你老母自由鳥
唔撚比我轉台
真係垃圾嚟
聽日轉3diy 270$ 一年4.5g 100 gb +20gb 性交數據+無張通宵數據,10000分鐘, 平均一個月先廿幾蚊,屌你老母鳥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞