做工程真係做撚到我攰

330 回覆
140 Like 2 Dislike
最撚憎啲柒頭上司自己都唔知自己想要乜
收到份垃圾圖forward出黎乜都唔講就叫人做
要自己估佢想點
估完做少少sample去問下佢個方向啱唔啱
點知佢眼尾望下就係咁屌
話冇呢樣冇果樣
我屌你老母你一開始又唔講要乜
一定要捱屌先會有少少方向
跟住個方向做埋其他交俾佢
點知佢睇完又屌
又話present 得唔好又話要簡潔
捱完屌又攞到少少方向
跟住個方向改完又交俾佢
點知佢睇完又屌
又話得大數冇breakdown 唔清楚
我屌你老母頭先咪有breakdown 囉你又話亂
真係痴撚柒線
本身讀engine ,fg第一份工做細嘅sub con公司AE,做埋qs 個份,日日落完site要返office整bq 畫圖唔夠兩個月就quit 咗,依家轉左行,人工仲高,福利仲好,返5day 勁舒服,及早轉行啦巴打
轉左邊行
根本你老頂都唔知自己一開頭想要乜
咪要你慢慢試
好多人都係咁架
識人做SUPPLIER幾好做 5day 好pay福利好 都係叫半個工程 佬
邊行
你自己無唔代表人地無
我當差一入就70k
同路人,我都做左兩年見唔對路,走左去當差
係咁嫁啦 唔鐘意咪唔好做
連登仔:唔話比你知,等你心思思
工程就似一盒屎
你唔食落口永遠唔知係咩味道
仲好過做nursing 教書
一入職就五萬幾,仲要唔使受人氣,好後悔當初咁遲先轉依家份工舒服好多
業主閪 大判閪老實就預撚左
問題係公司搵返黎既所謂皇家判
仲撚閪!又唔合作!又大爺咁款!
工程d質量又差,成日做出黎好多手尾跟,
一間LVMCC房既風喉,可以執5次都唔過,仲有野甩!
大判壓落黎工程問題同安全問題,無一樣野做得好,
仲要串過撚認第一,真係做三文治,上夾下夾
有呀am
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞