根本唔肯運動健身就係督中亞洲男人尤其係香港男人嘅死穴,韓仔夠係亞洲人啦,又唔見佢哋唔受女人歡迎!?

60 回覆
18 Like 8 Dislike
事業/學業為重註定咗要有錢先溝到女,外國男人個個大大隻隻正常女人都識揀
韓仔大隻咩
韓國有bodybuilder香港一樣有
韓國有女人型香港都係
返工返十幾粒鐘
港男世界第尾
絕對係
有,但太少
咩統計數據?你點解覺得韓國就多?
個個都做gym架佢哋
你唔係覺得香港人返工辛苦過韓國人掛 lol
韓國一條街廿間gym
香港點追
租又貴,工時又長
韓國佬要服兵役 香港人唔使 完
中環d 鬼佬好多都返工返到仆街壓力仲大咪又係成日做gym 做到咁大隻
Roof Koreans
Weekend 呢 做左幾多次運動
韓劇出現既男人=\= 全部韓國男人都係咁
工時長黎講,香港都要排南韓後面
人地韓仔打女人時 班香港垃圾男人仲買緊電子雞相
7點起身返工
6點無得準時收工起碼7點先走得
返到屋企9點再同兩個女溫書做功課到12點
沖涼食完飯都1點
上床瞓覺6粒鐘又起身返工
星期六日可以瞓到8點,因為細路平時係呢個時間起身,起身整早餐做家務執屋拖地
11點帶細路去放電,仲要個個星期諗唔同地方去玩,返到屋企都夜晚8點,又準備食飯沖涼
10點又要瞓

個個星期都係咁,你教下我點擠時間出黎做運動?
- Lunch 跑30-45分鐘, 然後食快飯
- 放工跑番屋企 (帶背囊咩返工衫返屋企)
- 送個女去補習?其實夜訓對記憶力唔好,你要d女溫到咁夜係反而唔好。全家一齊早訓(咁你自己都有得休息下)
唔係各有各架,
香港拍馬唔到,韓國果種cls 壓力係造成到佢地咁多人自殺,香港滲透左啲西方文化,算好啲(暫時重係)
南韓啲過時前輩後輩文化真係屎黎
其實同影視產業有關
當年第一個荷里活男偶像
係一個叫早川雪洲嘅日本人
佢當年嘅吸金力係全荷里活最高
走美男子風格嘅早川深受歐美女性歡迎
任何片只要有佢
就大把女9衝去睇
注意當年未有同工同酬
女性收入唔多 但都捨得使錢買飛
二戰後 大多數亞洲國家都無民主自由
而亞洲男就由歐美女仔心中嘅靚仔男神
變成無人要嘅垃圾籮底橙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞