=LOVE / ≠ME討論區第34回:恭喜≠ME專輯大賣! 即將迎來地上波番組!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
不是這原因吧.
有何高見
.....
但佢係好努力,請大家尊重.
明白即係我地諗既係一樣....btw一直好尊重
要哂5個
骨sir洗唔洗咁
原來有≠ME飯唔滿意
話睇完覺得只有=LOVE都無問題,難得既地上波節目,但叫イコノイ呢種只有飯先明既名,起唔到推廣作用。≠ME明明獨立左,點解好似成日搞到無左=LOVE唔得咁
拿拿拿,我無開名唔好諗住入我
可以理解.
搵嚟講啦 指原系一齊上有咩問題
唔通hello project又執咗佢 就咁叫m娘算?
いこのいch都係=love支撐views架啦 係咪又係咪要分2個?
而家唔係24個 イコノイ當新統稱有咩問題
好似A犬呢d激進分子咁,其他mb都是阻住佢睇推しメン既障礙,唔準影響momo戲份
唔叫イコノイ,叫全名咪好長
代代木咁難先搲到個地上波,佢梗係利益最大化佢,推曬出嚟宣傳,邊個唔想各自有自己嘅地上波,唔使混埋一齊,我都想各自獨立啲
呢個case係連個mb都應該係咁諗
名個論點其實都不成論點 唔識嘅人 全名定簡稱都係唔識架啦

我自己就鍾意咁樣溝埋玩嘅 仲多啲火花 winwin 而且又唔係冇獨立番組

客觀事實咁睇 而家就得一個地上波番組 如果唔鍾意公司上晒2隊 大家覺得公司會上邊隊? 大家唔會想發生吧
😂👍🏻
真咁先正,24girl con呢d兩隊合作不知幾經典,條友真係唔識架wo
仲要而家≠me都有獨立番組,進步左啦
無獎問答大賽,到底momo呢set相準備用多少天
啲激進分子係咁 最好就佢推しメン自己地上波演講半粒鐘

和ざむ拍拖的一天
多謝你上午陪佢wo,因為我有野做,原來佢搵左你hea時間
我屌....以為牙落聞麵包已經夠尷,估唔到nanaka可以仲勁.....
同關家姐上台領錯獎,ive毒男告白有得揮......
兩個又反毛
牙sir成日帶頭反我冇心
尷尬過nanaka
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞