等睇五月中來港中国人搶打bnt疫苗

17 回覆
7 Like 15 Dislike
等睇五月中來港中国人搶打bnt疫苗
反疫苗人仕,你地可以放心了,不用你地擔心副作用,不用你地做白老鼠
除左整個以色列,還有一大堆強国人願意做

中国人:香港人真是一群港猪,有外国疫苗不打,将来强制打国家疫苗啦。不过这样也好,正因为有这班蠢材,咱们才不用打科兴,哈哈。

幾天前有人因為講了句死黑警,就要判監
你們可以等番幾年,確定無疫苗副作用才打,如果你們等到,如果你們沒有感染武肺,如果777沒有強制:
沒有打疫苗,不准上班;不准上學;不准搭黨鐵/巴士;不准入商場;不准入街市,相信你依然可以堅持不打吧。
幾年了,大家仲不熟悉777的性格?

大家有沒有想過這麼邪惡的777為什麼會可以讓人選擇外國貨?
一切都是政治任務。
香港角色從來都是缺口,就是說香港的部分外國疫苗是運回強国給權貴享用,當然強国蟻民是打科興/国藥
而且姓袁的姓許的都是身體最為誠實。

至於擔心什麼,現在打bnt將來一樣可以迫你打科興,這是多魚的想法
姓袁姓許的還有一堆奶共派和權貴在前,到時自然會再入bnt第三針(如果有。事實上,下年有冇新version都未知)。當然能夠打既人,只限bnt人仕。無打/打左科興的人,當然要享受国家的愛
有奶共派和權貴在前,根本不用擔心什麼。

所以唔想打,記住唔好打
三百多萬劑的bnt,不是比香港人打晒/比強国+香港人打晒/8月到期,掉左佢
外國現在停az和jnj, 全世界搶bnt/moderna,有冇三百多萬劑都成問題

當然,你可以大大聲話唔打咪得
首先,部分中国人會多謝你
而且8月之後,無論如何,只得番科興
局勢如何發展,自己想
由得佢地囉
我唔打 我唔會做白老鼠
我唔打疫苗又如何

起碼有班中国人多謝你
連登仔真係蠢撚過閪,反政府反上腦,完全無視現實離哂地
有人去澳門搶BNT未
無來澳易呢樣野
首先 唔打會感染武肺就係一個笑話
武廢
8月之後
得番一個選擇
到時記住日日拜神777唔好發癲強制

乜野下年迫你打科興
唔好傻啦,上左權貴條船,有袁教授許教授幫你諗點攪

到時可以享受国家疫苗的愛
好感人
每日有五萬個自由行
一早已經免隔離
五毛樓主咁驚香港人唔打咩?
退一步講打左你地免疫 咁無打個啲咪唔會感染囉

你地打多啲重可以同大陸閪同枱食飯

諗起就興奮

然後半年後效力過左 得返科興 返黎呢個post 睇下自己有幾天真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞