拍拖年半翟威廉肯用避孕套 麥貝夷被食完唱喊爆拒認「炮友」

255 回覆
24 Like 305 Dislike
講真,單嘢咁柒,柒咗就深潛算啦

仲成日提起做乜,人哋開到口當你sp,過程係點都唔再重要
賤格

又打哂成個連登
你都係連登user
咁你咪又係反社會仇女毒男
所以真係唔明依家啲人唔講明關係
拖手做愛都係可以只係fd
啲on9心靈雞湯教撚壞哂啲人
渣你老母咩。蝗語狗
係依家sp ,秘密情人,fwb 既terms教壞曬
多謝d垃圾發明埋d fwb sl
痴撚線啦 條女話係就係架啦咩
我話你係on9咁你係咪呀
自己沉左船怪返人偷食
咁35歲 過氣女星做鐘點呢?你屌唔屌
哪天我共你中出即飛
你答我好啦ok
條好唔係溫碧瑕咩。。?

「至於渣男呢個問題,我覺得渣男係一啲應承咗而又唔做、出爾反爾嘅人,我一向好守規矩,亦對我嘅短暫伴侶心存感激,喺呢段時間大家互相陪伴。」
他直言明白到自己的言論可能會引來無限遐想,好像每晚都有不同性伴,夜夜精彩,但事實是大家想多了:「我明白正常都會咁諗,但其實有性伴侶呢個生活模式,只係佔我生活入面嘅一小部分,只有2成左右,其餘嘅時間我都係工作,營運清酒店、練歌、學嘢,完全冇停過,呢個先係我,至於另一個模式,我只係有人問到先去提到,乜嘢酒池肉林嗰啲,絕對唔係!(幾耐見伴侶一次?)呢個唔係競賽亦唔係收藏品,只係普通生活,冇特別去記,如果你問會唔會好多?就一定唔係!」
拍拖時佢好take care我,會照顧我感受,肯接受我要求戴避孕套㗎,我哋唔係炮友關係

用避孕套係情侶認證黎架?
好煩呀遇人不淑係慘 但唔洗日日講呀嘛
我都係咁諗,個邏輯唔係錯咗咩?
應該係男女朋友先反而唔會用套,定我get錯
女人先分d咩fwb,sl
男既一律當呢d係sp
温碧霞靚好多
https://www.youtube.com/watch?v=NYcgvzGuNOs

前度再好都要割斷 再成為紀念 但我眷戀 原諒我不懂欺騙想吻你右臉
誰承諾過願陪我日後每天 現在難敵過分叉線 從前情侶 從頭來過只得怨言
前度抱擁使我紊亂 偏也無從拒絕 就似禁戀 無論我想怎麼擺脫 總要斷未斷
為何沒法做情侶但極上心 就像從未割裂 從前情侶 再沒法牽手該蛻變
邊個唱邊個呀,明明係條女自己週圍爆
變咗怨婦
繼續講落去唔會有人同情你
佢就梗係照屌 跟翟仔學野
你又係個啲覺得唔玩唔蒲先係乖既「乖仔」?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞