[港版Gackt]覺唔覺mirror嘅Jeremy嚴重被低估???

250 回覆
908 Like 151 Dislike
仲要呀柳已經有啲想喊
為咗節目效果仲係咁喺度鑽
以前好多同學講,所以知呢個人
兩睇啦 fans會心痛我明
但志雲應該都係想比觀眾理解多d佢經歷左d咩係個點既人
佢好有心請好多新人上去(仲請埋莊正)
我都係睇左佢訪問姜濤先信佢唔係扮純
所以應該唔係刻意為難既
一路覺得佢個樣好似馬蹄露。。。
仲要自己貼錢出MV
你支那人睇百度當秘笈有乜資格出聲?以為改兩次名就洗到底?
佢星二個Senorita表演真係可以聽足一萬次
好正
似gay
有啲似devil May Cry個主角呀哥
仲要突破到唱狂人日記呢種歌
呢首歌之後即入jeremy坑
性格又好
支持
仲有大表哥話喺美國食過edan煮啲野好難食
warrior差D比佢電死,日本牛郎style好襯佢
睇返佢之前D look都係普通男仔一個
柳柳好cute
Jere咪好賢妻
我全部都要
但我覺得JESSICA有幾分似佢
一開始覺得佢似阿凡達
個樣好有辨析度
一直聽講佢好抵得諗,好識照顧人
有冇人可以講下佢個故事 點解會一個人住?
啲屋企人呢?
Mc 好正,唔知佢喺連登風評如何
但我覺得佢喺造星2 個寸樣好吸引
佢個背景主要係係星一十強訪問同埋佢平時ig live度講過
(不過冇人好仔細咁訪問過佢, 所以有部分都唔係好清楚)
自膠未打哂就出左
主要都係話好細個父母就離左婚, 跟住跟咗呀媽返大陸
呀媽好多時都放底佢比呀公湊, 不過呀公唔係好識照顧小朋友,所以細細個開始都係咩都自己做
中一開始返番落香港就同呀婆住, 不過之後呀婆都走埋就變左獨居
呀爸係揸中港車, 一星期返去探佢一次 ; 呀媽就得閒先返香港搵佢
好識照顧人都係因為自己一個人住所以家頭細務都係自己做, 不過啲人都話佢好乾淨好整齊
同埋星一去美國個陣開始啲人話佢好caring, 會幫哂全部人煮飯洗衫打掃咁, 個個返黎都話佢做老公真係一流

https://www.youtube.com/watch?v=ZzHEQUIcgX8&t=579s&ab_channel=JeremyLeeFansClub
真心覺得好過Eason
B4 唱你好不好,MC臨尾d 假音高質到
造星3季唱功佢應該最top
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞