香港外形最靚屋苑大賽

580 回覆
31 Like 754 Dislike

夠霸氣
佢靚仔到痴孖筋
有錢靚仔大隻
佢好有果種貴氣一睇就知好有錢........
唔識香港歷史都聽過下掛,全香港有幾多座圓筒形公屋啊
以無知為榮你都幾搞笑
想睇金剛棒
好窒息
第3咩嚟?office?
愉景灣? 好靚啊
冇人講咪你講囉我屌你老母臭閪
你講唔撚得架?好撚委屈你架?其他人開post講撚咗先我係咪又可以屌你唔撚講先?
係咪覺得冇人講,自己就好撚有優越感,開post就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢話題都實有第一個人講架啦,係咪個撚個開post都要屌人「XX都冇人講」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個都廿四小時mon撚住乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知有件咁嘅事啊嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
冇人知冇人提咁咪你提話人知囉我屌你老母,你知又唔撚講其他人唔知又可以點撚樣講啊?
接收資訊嗰個一定要畀發放資訊嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
要保留
公屋砌到好密都叫公整
華景咁樣斜擺真係好樣衰
仲要係山頂位 破壞曬個風景
反應咁大 睇死你無錢又買唔起 學人討論私樓
早d訓 聽日準時返去庇護工場
記得排埋期睇精神科

-

會員編號:199670
會員名稱:香港樂迷已死
註冊日期:2018年8月10日

【⚠️】
事蹟:發現人頭骸骨,佢第一時間打「手足
詳細來源:https://lihkg.com/thread/2488948/page/1?post=24

見到五毛、藍絲、狗隻、引戰狗唔該直接block and ignore

P.S. 被標記為【⚠️】唔一定係五毛,但一定係戇鳩(部分出自power_off嘅on9list),可以畀大家認識到比較特別嘅會員
搵屋企人要whatsapp
因為house多數得樓梯,佢地老人家嫌咁樣走上走落唔方便同埋危險;一層平面咁樣行來行去方便過上上落落.
叫工人搵咪得
跟住個工人打俾其他屋企人
有妄想症果個咪要排精神科囉

打住捉5毛既旗幟黎屈毛分化既5毛狗 一早知你啦見唔少
外牆油得幾靚
但係本身都係常見嘅之字長型公屋
冇咩特別
個內庭園景佈局ok嘅
但都係嗰句
屏風樓一律畀負評
有冇中庭或者大堂啲相睇下
就算畀你派到公屋新樓
派到呢啲都冇意思
的居住環境都係咁撚惡頂
新派公屋完全唔似舊式公屋
求撚其起完就算
where
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞