帳號被封鎖,想了解返咩事,唔該admin

16 回覆
2 Like 11 Dislike

幫fd開post,p牌冇留過言冇開過post
問下你個fd做乜開咁多分身啦
做pr
[2021-04-11 更新]
經過調查後會員戇居痴線婆 (#198638) 後,發現其疑似有關聯帳戶共有六個,當中包括:
- 老闆幾時死 (#151075)
- 漏M (#187381)
- 中國是我家 (#152178)
- 桶你老母 (#271844)
- 海天堂堂主 (#335200)
- 男人心人字馬 (#335230)
當中部份帳戶曾於 戇居痴線婆 (#198638) 所開設之主題「今日爆買咗阿布泰嘅入一入嚟」( https://lih.kg/2481841 ) 進行自問自答式回覆,亦發現過往有於其他主題進行類似行為,現已將所有有關帳號永久禁言。由於部份主題目前仍在討論中,因此將會暫時保留內容供會員了解事件。

[2021-04-10 21:31:14]
管理團隊回覆:感謝會員的舉報,我們早前已收到有關舉報,並且正針對本次事件進行調查中。目前已初步發現具有關聯性之會員帳號,我們將會在進一步調查後公開細節。
https://lihkg.com/thread/2482700/page/1
叫你個PR fd仆街冚家剷
以為ban 你個acc,係度r 生意
ban埋你
幾時到你比人ban 埋?
bam
仲未死咩? 喺度r生意嘅走啦
你嗰啲垃圾股票料 都可以拎出嚟賺錢
bam 得好
連仔bam漏依個
Bam 埋以個啦斬草除根
自己衝出嚟自首?
條友好撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞