HR請入 發生怪事 偵探都入黎幫幫手

248 回覆
8 Like 255 Dislike
深潛
唔好推啦
Hr 狗
唔好推呀
屌你老母講真,我屌你咩樓主,你如果真係咁撚夠仆街發出黎,我真係會報撚警,我屌你老母!!等警察上鳩你屋企打撚個轉黎判斷你有冇犯撚法,我好撚認真囉屌你老母,唔撚係講笑囉屌你老尾,你話鳩我報警撚,正義撚,乜撚柒都好啦仆街,隨便你喇屌~

屌你老母你有無諗鳩過你呢種仆街一時之快會對當事人有幾撚大傷害呀仆你個臭街冚家剷?傳撚左出去人地點撚樣見人呀你老尾西,屌你張相仲要咁撚柒清?你地班仆街可能睇得好撚happy,屌你人地分分鐘離鳩埋係屋企喊囉屌你。人有時好撚脆弱架,屌你個女仔有乜撚野事既話,你老母你良心過唔撚鳩過意得去呀,柒頭?

我勸你班撚樣放鳩出黎之前三思一下得唔撚得呀,唔撚好受鳩班花生友影響,屌你老母呢度D人有撚野睇就唔撚會理鳩人地感受啦屌你,當中仲有成班on撚柒鳩小朋友字都未撚識得幾個,屌你老母真係好撚希望你可以作出獨立判斷,唔撚好助長網絡暴力,屌你老母做撚埋晒Don撚鳩鳩損人不撚利己既事。

屌你老母,你果度我冇撚睇鳩錯係黃大仙黎,要搵柒你住邊計下角度就知啦戇鳩,IP都唔撚洗check呀屌你老母。

出現了
又一次證明HR真係全公司最無腦個班

記者朋友,我係最強痴線佬
待遇: 每月$15,000, 有年假11天, 員工購物優惠, 醫療福利 及超時工作津貼, 星期一至五: 上午9時至下午6時半, 每週工作5天, 每天工作 9.5 小時

求職者可傳真(27303573)或電郵(hr@tomleemusic.com)履歷表給通利琴行有限公司。如要索取收集個人資料聲明, 請與梁小姐(Fax)聯絡。

咁都起撚到?有無咁撚勁呀?
拋西瓜搵梁小姐
白手興家3年 你問我答
https://lihkg.com/thread/3934/page/1?ref=ios

白手興家,同IT 有關

http://www2.jobs.gov.hk/1/0/WebForm/jobseeker/jobsearch/quickview.aspx?SearchFor=simple

上勞工處個網search sales engineer 有28 個results
白手興家3年 你問我答
https://lihkg.com/thread/3934/page/1?ref=ios

白手興家,同IT 有關

http://www2.jobs.gov.hk/1/0/WebForm/jobseeker/jobsearch/quickview.aspx?SearchFor=simple

上勞工處個網search sales engineer 有28 個results

唔講邊類生意好難問

開始資金點黎?

行業偏向IT, 都幾專既行業黎

資金係打左三年工, 個陣應該儲左1x 萬
屌你老母講真,我屌你咩樓主,你如果真係咁撚夠仆街發出黎,我真係會報撚警,我屌你老母!!等警察上鳩你屋企打撚個轉黎判斷你有冇犯撚法,我好撚認真囉屌你老母,唔撚係講笑囉屌你老尾,你話鳩我報警撚,正義撚,乜撚柒都好啦仆街,隨便你喇屌~

屌你老母你有無諗鳩過你呢種仆街一時之快會對當事人有幾撚大傷害呀仆你個臭街冚家剷?傳撚左出去人地點撚樣見人呀你老尾西,屌你張相仲要咁撚柒清?你地班仆街可能睇得好撚happy,屌你人地分分鐘離鳩埋係屋企喊囉屌你。人有時好撚脆弱架,屌你個女仔有乜撚野事既話,你老母你良心過唔撚鳩過意得去呀,柒頭?

我勸你班撚樣放鳩出黎之前三思一下得唔撚得呀,唔撚好受鳩班花生友影響,屌你老母呢度D人有撚野睇就唔撚會理鳩人地感受啦屌你,當中仲有成班on撚柒鳩小朋友字都未撚識得幾個,屌你老母真係好撚希望你可以作出獨立判斷,唔撚好助長網絡暴力,屌你老母做撚埋晒Don撚鳩鳩損人不撚利己既事。

屌你老母,你果度我冇撚睇鳩錯係黃大仙黎,要搵柒你住邊計下角度就知啦戇鳩,IP都唔撚洗check呀屌你老母。

你真係on9得可以, 香港咁大, 竟然亂尻咁估樓主住黃大仙. 想check ip都check唔到,佢用proxy上. 樓主做野唔洗你教, 如果要放, 開post時就放左, 你唔好再阿芝阿佐, 唔係整慶樓主,佢真係放出黎. 你報警只有被人話浪費警力, 我搵唔到有邊條罪可以入到post一些普通相片. 讀多d法律至兇人啦. on9仔. 報紙狗仔隊成日影相,發放相片都犯法,狗仔隊都坐晒監啦. 低b仔
報驚撚全面進場

你真係on9得可以, 香港咁大, 竟然亂尻咁估樓主住黃大仙. 想check ip都check唔到,佢用proxy上. 樓主做野唔洗你教, 如果要放, 開post時就放左, 你唔好再阿芝阿佐, 唔係整慶樓主,佢真係放出黎. 你報警只有被人話浪費警力, 我搵唔到有邊條罪可以入到post一些普通相片. 讀多d法律至兇人啦. on9仔. 報紙狗仔隊成日影相,發放相片都犯法,狗仔隊都坐晒監啦. 低b仔

你地好恐怖極端到成到網絡恐怖份子咁可惜冇腦,俾幕後人利用緊都唔知首先問一句,你地真係當左自己係判官,可以主宰別人生死? 好,咁你地落追殺令個陣,把刀係乜野,邊個幫你地班無能得把口9up既人做野? 仲睇唔到?咪傳媒囉唔明白?你認為佢地咁好係只為左搵新聞就幫你地班廢柴? 做盲目道德白痴之前,諗下自己係咪真係咁偉大你地失去既係言論自由,現實言論自由又好,網上言論自由又好諗下而家香港咩環境,失去左就係永遠拎唔番成個文革咁,不斷批鬥個班乜撚報警白痴,不安白痴,做野之前咪唔經大腦囉你要食花生咪去食,點解係要做埋d破壞言論自由自由既野? 講左d咩要自己負責番? 乜呢句咁似某警務人員講過既唔係嘛高登人,你地咁快俾人洗腦? 炸迪迪尼個位男子,知唔知係衰咩呀,衰9up呀, 而家差佬唔洗上網搵人拉,因為有你地呢班傻仔幫佢,何樂而不為? 次次我都會講呢句言論自由就係你地呢班傻仔親手斷送,唔好怪人
刑事定民事
推到坐監
HR
痴撚線
附件有兩個jpg同一個pdf
點解會你會有三張圖+1 cv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞