韓劇 哲仁王后(17) 暨申惠善X金正賢討論區 恭喜惠善入圍百想!!

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
唔好再害人
有一篇想洗底
照片追加,我是和徐睿知一起工作了很久的工作人員
“我是從2015年下半年至2020年下半年,和徐睿知一起工作了5年的工作人員。不知道之前發帖的人是誰,但在我面前也能說自己是工作人員嗎?據我所知沒有比我和演員在一起還久的人了。在知識IN上發帖兩分鐘就被刪了,pann上有兩篇一起上傳的說明帖,從你上傳的證據圖來看我也在那個現場,那就說說你的職務吧。
我所認識的徐睿知經常感謝大家的辛苦,對我的父母也問好,不是會看低或隨意對待工作人員的人,不僅會對工作人員問好而且會先去接近,比起被愛更喜歡付出,我非常喜歡和我留下過美好回憶的徐睿知。
上傳認證照。”

感覺over左

除此之外,「Naver知道」板塊也有主張徐睿知人品不好的po文「我也和徐睿知共事過,她說演員是以感情在工作的,一旁的工作人員得配合,但她自己卻踐踏工作人員的人格。」
Cr 機智的追劇生活

機智的追劇生活係咪支博嚟
係啊
翻中字勁快
恐怖情人黑歷史|《星星》導演唔認拍過拖 徐睿知被爆當工作人員係豬
https://hk.appledaily.com/entertainment/20210414/BVMTDIQ74VCWVM4SH6HXIGANSY/

割蓆
其實男主角都深潛緊
希望金正賢係有做過就認咗佢 道個歉
而家成個畫面真係好似啲人講既咁 推晒比女方
就算無公司backup 或者私事唔想講太多
至少都有個道歉 尊重返時間劇組
嗰時炒唔起
如果真唔單止恐怖情人,仲係恐怖上司囉
留意到好多source都係佢
越爆越多睇黎佢可以收皮
本身幾鍾意佢做武法律師+精神病,而家真係0好感唔想再見到佢
但公司保佢
公司保佢姐,但韓國網民唔會咁輕易放過佢掛
我肯定咁多年黎公司都有喺背後執手尾,之不過今次紙包唔住火
表哥
一爆爆咁多
真係好鐘意佢做高文英
因為都係本色演技
希望追擊到佢收皮
好老實 佢對人點同佢叫主上做乜好似無乜關係
[新聞] 徐睿知拍戲:吸炭以為快死掉 遭打臉扯謊

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1618376481.A.6CF.html

唔知大家有冇睇
呢篇主要想回應徐欺凌工作人員,公司欺凌本身下屬都唔敢講架啦,何況同藝人做野
睇啲開心嘢有塔羅update
https://youtu.be/oVMrFYhX-yE
睇完樓上啲爆料,睇黎徐睿知可能真係有啲精神病
講咩係咪風雨過後有晴天
正賢講嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞