行山絲小心 魔鬼山上遇到露體狂

551 回覆
608 Like 69 Dislike
琴日我同我fd 兩個女仔去行山
點幾兩點左右上到山頂
上到去山頂有個男人同我哋打招呼
我心諗做乜9 冇理啦 我繼續影相
之後個男人匿埋一二邊喺度裝下裝下咁
有上過去嘅會知道嗰度有好多角落頭
我已經覺得唔多對路
之後佢剩返半條褲咁樣行出黎俾我地見到又再行返入角落頭
我心諗 唔撚係對住我地打飛機掛
我叫我fd唔好再望住佢 去第二度影相啦
之後我地轉咗個位 企咗係崖邊影相 唔見咗個男人
我地都以為佢走咗 諗住快快脆影完就落山
點知原來佢轉咗係另一邊繼續望住我地
當發現到佢戈陣 我地仲企咗係懸崖邊
周圍又要冇人 走又走唔到
佢全裸咁行埋黎 我同我fd都好撚好撚驚
心諗搵咩人救我地好
佢笑淫淫咁講:可唔可以幫我影張相啊幫我影張相啦
我地講咗句: 屌 你死撚開啦 唔撚影啊
(事後超後悔冇幫佢影張相)
跟住佢竟然扁嘴
我心諗 屌你老母 扁乜撚野嘴
勁撚驚佢再行近啲 再行埋黎我地要跳崖㗎啦
之後見我地拒絕佢 佢就行埋咗一邊
咁啱呢個時間有個男人行上呢 我地即刻叫救命
戈個變態佬勁熟路咁係啲窿位著返條褲走
我肯定 肯撚定佢唔係第一次咁做
佢超熟路 我同我fd嚇到薑撚哂
奉勸所有行山絲或者會行魔鬼山嘅絲要小心啲

當時我地企咗係粉紅圈

我地上到黎戈陣佢係白色圈
之後就係紅圈戈邊行過黎
最後係白色圈戈邊走咗
想同樓主行山
想同樓主打返場友誼球賽
紅色大字就啱?
屎忽鬼
踢佢落山
戈邊
樓主邊樹鄉下
打字都有鄉音
2021年仲有露體狂
行山打飛機咁正常都要俾你地班豬閪批鬥
弱智你你都覆
對唔住
連登真係唔係正常女仔應該上既地方。。
我同你講呢度分分鐘好多人係試過咁做。。
其實你係咪就係戈個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞