(懸案公投)到底蔣介石(翻生)有冇上青樓?

30 回覆
53 Like 1 Dislike
據聞
連登救星 蔣介石(翻生)(下稱醬囝)
為成人台青樓post常客,
在追擊不法之徒同時不忘與一眾巴打分享交換各種青樓情報
如圖:

(圖片取自格嚟post)

並被金融狗打手(醬囝稱)用作人格謀殺之用

如今醬囝作出以下澄清:

敢問連登各位神探,醬囝到底有冇上過青樓尋歡呢?

正皮 :蔣公(已故)都係好色之人,如今醬囝身為其後人,繼承其志獨闖青樓亦合情合理合法。

負皮 :醬囝為人正直,打擊犯罪不遺餘力,點會有閒情逸致流連青樓

利申: 金融中介五毛金屬狗死全家
自己留翻個正皮先
醬囝一邊受中介狗打壓,另一邊又要重考dse以洗刷過去1分嘅往績,上青樓消遣下都好合理
推post還醬囝一個公道
三比零
how old for the girl

人地得一分咋你想人點啫
dse1分
人格有問題
弱智樣
雞蟲
騷擾同學
前幾日見到佢係副學士post同人討論升學
笑撚死人
得1分 中專都唔知收唔收

點做到1分
明知自己咁大名鼎鼎就開過個acc 傾啦😂😂😂

之前比連囝bam哂啲分身丫嘛

就算佢開分身 佢講野方式都好似黑暗中嘅螢火蟲一樣

就算佢開分身 佢講野方式都好似黑暗中嘅螢火蟲一樣
冇人信醬囝冇叫雞
你叫我信蔣囝冇叫過雞 不如叫我信唐詩詠係處
蔣狗啲支持者完全唔幫下蔣狗
0負皮
叫雞減壓,人之常情
0負皮

叫雞又唔係殺人放火
0負皮

叫雞又唔係殺人放火

咁點解蔣狗唔肯認?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞