玩左包剪揼兩日,見盡人性嘅陰險詭詐

19 回覆
58 Like 4 Dislike
最近和friends 玩包剪揼 原本諗住只係當輕鬆既切磋
點知比我見盡人性既陰險詭詐一面
見到啲人為左贏 係可以好狡猾 技術同運氣每個人都唔同 但論狡猾詭詐 每個人都一樣
就算你自問唔係一個狡猾既人 你玩得多都會學到佢地個種陰險
例如狂出剪,出無敵,出口術𧦠人等等
隻手出得唔夠人慢 見到人差唔多出咩 為左唔輸 可以縮晒啲手指 由包都變揼
對局裡面完全係弱肉強食世界既完美體現

但玩熟左既話可以完全明白點解做人千其唔可以貪心
啲人好識得set陷阱比人踩 例如口講下鋪出咩(口講下鋪出揼 引你出包)
然後你又唔信佢 但估佢引我出包 自己又覺得冇咁簡單 再逆向思維推測 所以出咗剪 就輸了 (自己中過伏)
而輸既感覺係好難受, EQ少啲個人都會崩潰

上黎呻完 唉, 原來成隻game 係咁痴線
你估吓我會留乜cm?

驚唔驚 險唔險惡
包剪揼都可以玩到兩日 你地小學雞黎
咁簡單既game都可以上黎叫春
仲有乜撚野出無敵 咁玩黎托呀
樓豬玩日版定港版
而家2周目,難左勁多
又變左潮文
咩server, 留id please
因為猜皇帝之前要贏到左右護法先
咁麻煩 我都係玩返日本麻雀算
日版同中文版可以互連
試過連莊幾多局?
日文係咪爭ken杯
開司:竟然俾我搵到救世主

下一秒: 你幅圖
日版,港版冇日版咁多陰險
我間小學係有3個,唔記得叫天王定乜嘢
依家諗唔明,點解細個15分鐘小息咁㩒玩可以玩到咁多轉,明明全校六個年級一齊玩
邊有奸詐? 人哋咪話咗出揼囉,咁你自己出剪咪輸囉
分歧終端機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞