[League of Legends] [437] 是為什麼我也不知道 就只是很想這樣做

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
#HeheStory20111
"最近男朋友成日都撩我無套俾佢入,但我點都覺得戴套會好啲。有時佢會趁我後面俾佢舔到好痕好想要嗰陣夾硬嚟,有一次俾佢無套咁一嘢入咗一半,我嗰陣火都嚟就一嘢推開佢,將佢lock係房出面。佢發咗癲咁隔住個房門話我唔信佢,又話我嫌佢污糟等等。

之後我俾佢入返房,佢態度有啲軟化,我嗰陣重申想入我就要戴。最後佢就範,如常咁戴返套先入我,不過全程好撚粗暴,唔知佢嗰陣仲係好嬲定係想粗暴啲整穿個套,總之嗰晚佢X我X得好撚大力,好似想我死咁。

到第二朝起身開始,佢就對我黑口黑面,同佢講嘢又答單字,我勁無奈。

幾日後都仲係咁嘅態度,搞到我都好唔開心。有日放工,搵咗個朋友出嚟訴下苦咁。呢位朋友其實係我謮大學嗰陣嘅師兄,亦係我嘅啟蒙老師,我嘅第一次就係同佢。

一如概往,佢以一貫前輩嘅口吻同我傾,分析呢樣嗰樣,又話我知通常Top點諗。傾傾下,我好似明白多少少我男朋友諗乜。

唯一我冇預計到嘅係,我竟然同呢個師兄試咗我人身第一次無套。嗰晚同佢傾咗好多嘢,我覺得佢好明白我諗乜,又俾到好大嘅安全感我,令我覺得我可以放開啲接受無套肛交,甚至容許佢係我入面出。

當然我事後好後悔,亦唔想俾男朋友知。"
有G打未
貼舊圖先
飯呢
等你餵
如果強制打針死鳩左 算唔算工傷
你要強制打?
我唔洗
炸-2
去諾士佛台大叫梁文音有冇人會so我
明里つむぎ
pekopekopekopekopekopeko
IPX-647] 突撃!単体女優明里つむぎが噂の風俗店に体当たりガチ潜入リポート! ピンサロ!M性感!アロマ性感マッサージ!ハプニングバーとカラダとアソコを張りまくって体験取材!!
https://www.youtube.com/watch?v=ZCjV0CL7evQ
Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko Peko
大叫潘君勇有
潘君勇
科興針呀
強制打科興先可以食蛋捲 文識會唔會打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞