【連登 商業電台 光明頂 討論區(四十一)】

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
馮同學識玩
97後仲有冇愛丁堡獎勵計劃定係改咗名
有,即係AYP
林奠係一個過橋拆板嘅人
冇著數點會做呀?依家人哋主子都係有著數就發展中囯家,冇著數就......
港共一粒聲都唔敢出
多餘啦,識飲水思源就唔係共產黨啦
冇歌聽
忘恩負義
ayp.hk
3小時
永遠懷念:創辦人愛丁堡公爵菲臘 親王殿下

愛丁堡公爵菲臘親王殿下一直關注世界各地青年人的福祉及發展。

香港青年獎勵計劃衷心感謝愛丁堡公爵菲臘親王殿下對青年發展不遺餘力的付出,為全球帶來正面長遠的貢獻。

In loving memory of His Royal Highness The Prince Phillip, Duke of Edinburgh, Our Highly Respected and Beloved Founder

The weight of our hearts can only be measured by what was lost as we wait for time to unburden our chest. We are very grateful for your great vision and compassion to the needs and welfare of our young people.

May your light continue to shine on young people, help them find an added purpose to their lives.

https://www.instagram.com/p/CNch4_rggVu/
香港當年有乜野官真正同皇室有傾過計?
我唔拆,不過改咗‘翠翠’為名
19同馮同學最合拍呢鋪
馮同學今晚唔敢撥陶生火轉撥正苦火,識玩
777: 我係天選之人,但我老公同兩個仔會係英國好好掉念
特苦
夾份做9人最正
正確係

1997年7月1號前係港英政府
1997年7月1號後係港共政府

估下右邊係邊個?
特府
今晚唔敢播歌
散水

各位週末愉快
God save the Queen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞