[猛狗係我車真核] 車路士球迷討論區

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
法律狗條撚準備
Thomas Tuchel confirms he has a fully fit squad for tomorrow.
Pulisic行出球員通道時拉傷
更衣室內戰 正式啟動
咪又係要輸波
最大問題飯係得撚sir想要
你俾人搶過野/打過劫未
咩事
Tuchel hits back in defence of Kai & Timo responding that no side have played “fluid” football against Porto in the Champions League this season.

Full Quote: “Look at the games Porto played in Champions League. Show me a nice and fluid performance from an opponent and we can talk again. They make it very tough.” [Football London]

杜蛇:隊隊打波圖都係咁
過身
早兩個禮拜唔係出咗院
都99啦
由林伯下台開始,可以發現,主要針對對象,不分先後,係魯sir,雲狗同Kai

踢完西布朗一輸波就有魯sir負面新聞出現,跟住上場雖然贏波圖,仍然有傳媒single out德國孖寶去批評

Matt Law係最出名嘅,但其他英撚記者都有陰d陰d出招,估計好快就會到杜sir
仔行先
都擺明係出院比佢係屋企先去
早兩個禮拜唔係出咗院
都99啦
老公行先
唔知查爾斯仲等唔等到
呢啲時候女王好難講......
記者係要咁批評都無辦法,唯有望佢地兩個爭下氣
我唔覺得杜sir想買飯,就算係都唔會好似撚狗咁出八千萬
都叫岩岩有兩個曾孫出世無耐叫調和下
我阿爺今年都99啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞