iphone 12 pro 確認支援120hz

65 回覆
41 Like 11 Dislike
YouTube大把呢啲iPhone 9upper
年年都鳩估新iPhone咩樣咩功能嚟搵食
好多都廢到不知所謂 呃飯食
最慘又真係有堆人鍾意睇呢啲所謂爆料
粒電開120怕唔怕俾人話倒水
下你心目中得Samsung係an?
求其一部oneplus 中階都屌打啦
人哋講科技唔係講品牌喎,得60係事實
駁唔駁到?
wow
大撚把11 pro max 64放緊五千幾啦傻鳩
s20 ultra一上市又送耳機又送八達通 扣埋都唔知使唔使8千
垃圾機先要做咁多優惠去吸引人買
我夠話3310完勝iPhone 12 Pro Max啦 我話係就係
啱呀 apple年年back to school都係成堆垃圾等清貨
S20 ULTRA 128GB 出面4千幾都有部啦醒目鳩
講緊iPhone啊 back to school
咪亂入啦 巴打
佢粒咁既電夠西膽開120咩
即係ipad macbook係垃圾啦
https://www.dcfever.com/trading/view.php?id=8894011
11 pro max 4千幾都有
搵埋俾你啦傻鳩
唔開120都咁撚人買先吹漲
鬥賤 如果要鬥 不如鬥今代嘅機價同埋銷量
又係你條傻鳩講二手價
而家就想帶風向搬龍門 idog正常發揮
攞二手市場價黎比較啦 睇咗未吖醒目仔
多人買多人用就係啦 垃圾An狗仔
喂屌 An狗 想轉機吖 想轉咪講囉 唔好入黎柒啦
屌 原來同緊隻羊講野
望下我user no.就知你未識打J果陣我已經用緊iphone啦 小isheep
唔係講二手價講到好high架咩 iphone 11 pro max 仲有6千幾7千好撚高吖嘛
link都俾埋你 射左未呀
繼續對住自己部垃圾An機打飛機啦傻仔 冇你咁好氣 聽朝仲要起身返工
思覺失調? 由頭到尾得你攞二手價打J咋喎
笑撚咗 戇鳩仔

https://www.dcfever.com/trading/view.php?id=8891767

繼續攞極端例子嚟比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞