點解讀書成績同溝女成績永遠都成反比?

22 回覆
3 Like 23 Dislike
讀書叻果批
講緊係6A以上或者45個5**果d
好多到而家都仲係單身毒下毒下
雖然佢地係專業人士搵好多
但就係冇女埋身

最唔讀書果批
以前日日比訓導照肺
大學又入唔到
反而放學後勁多課外活動
好多囡囡埋身周身唔得閒
撈邊範已經唔重要
唔好打飛機啦 大把人讀得書又溝到女
係因為佢哋太過聽話
d囡就係中意d仔唔跟規則,制做驚喜
呢個世界永遠都係渣男溝得最多女
但樓豬讀書讀唔成又溝唔到女
男人唔壞女人唔愛
好多時候,撈得好嗰班人揀女要求都好高,讀醫/讀law嘅高材生根本唔會睇得上中學畢業就做嘢嗰班女
唔係讀三大都唔旨意入到屋企門口
樓主你見識少咋
望下娛樂圈
通常食女無數都係d
撈唔掂既2打6

呢個世界都幾公平
啲毒撚永遠將失敗嘅責任放喺人地度
責任全在.....X方
訓醒未呀
你睇下d人讀law mbbs易溝女d定讀science易d
乜嘢渣男
一係就賤男 一係就仆街
改正:賤男

a = Ass
b = Book
c = 私人時間 (fix)

所以,a 越多 b 越少,a 越少 b 越多
因為佢地溝女既起點早過讀書人
你見識少
同d話人高分低能既阿叔一樣,未見過真正叻既人
真正高分(eg first hon, 名牌大學)既人通常都好撚優秀

而廢物中坑就以為係屋邨band2中學考前20既就叫高分
真 除咗班富豪可以娶啲波大冇腦嘅嚟改良啲仔女個樣

正常班高級中產都會想搵個叻嘅女人 一齊提高社會地位 同埋識教仔女

揀mk妹只會張自己嘅人工分一半 冇滴墨水帶出嚟見fd又失禮 自己讀唔成書對仔女都唔慌有要求又唔識教
巴打肯定好後生,一係你口中所謂嘅女都係啲mk妹妹仔,你日頭去中環行一轉,啲黑絲姐姐就係讀書叻嘅人識嘅女
我個ex之前想搵返我,佢話佢中3就出去做嘢,本來我都無話咩特別在意學歷
我話我讀acct,個ex無啦啦屌鳩我「你地呃人地買倫敦金有冇良心」我當場呆撚咗
跟住我用張揸住相機嘅相做icon扮文青,佢又笑我係沙龍友屌你,我成個ig都係風景相,沙你個頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞