聲優愛好[9] 強力重音大皇帝 若本規夫

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
亞神係?
亞神係?

巽悠衣子
很喜歡吃麵包,此外可樂餅等油炸食品也很喜歡。在參加某次活動前的自助餐中吃了十四個麵包+吐司+烙餅,活動途中旁邊的後輩說「剛才太緊張了完全吃不下」,尷尬地附和道「唔,嗯」。
自稱吃火鍋時就算已經120分飽了,還是會堅持把剩下的吃完達到150分飽。
以為鼴鼠是和龍一樣的現實中不存在的空想生物。(通稱もぐら事件)
在你畫我猜環節中被要求畫鯱(日本一種虎頭魚身的神話生物)結果畫出一個誰都看不懂的東西並導致雨宮天顏藝。(通稱鯱事件)
出於某種緣故以為海膽是結在樹上的。(通稱ウニ事件,以上統稱ゆっこ三大事件)
【大河內一樓】7月新番《Princess Principal》PV第二彈公開
http://hkacger.com/archives/40045
安潔:今村彩夏
公主:關根明良
桃樂絲:大地葉
貝雅托莉絲:影山燈
理世:古木希
L:菅生隆之
7:澤城美雪
大佐:山崎巧
諾曼底公:土師孝也
咖澤爾:飯田友子

第三張眼神
笑咗 全村人開show前等pen light派貨

晏晝排到一半話pen light冇哂貨
要等佢運過嚟
6:30開場 而家6:15先派
條龍仲長過冇seed老母條隊

原來係町民集會
叫左人幫買物販

咩SHOW

町民集會 大阪

咩SHOW

町民集會 大阪

咩SHOW

町民集會 大阪

第三張眼神

第三張眼神

求source

咩SHOW

町民集會 大阪

你會唔會唱番兩首歌
會唔會COSPLAY

六首添
唱咗嚟緊播嗰套乜乜children嘅OP

咩SHOW

町民集會 大阪

你會唔會唱番兩首歌
會唔會COSPLAY

六首添

https://twitter.com/nt1mi22/status/873497943109533698

咩SHOW

町民集會 大阪

你會唔會唱番兩首歌
會唔會COSPLAY

六首添

https://twitter.com/nt1mi22/status/873497943109533698

我唸咗好耐もこ係乜鬼嘢
唱完仲問有冇人聽過曖昧模糊呢個term 之後全場靜哂 小巴減速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞