(後侵侵時代)美國政治新聞討論區5

1001 回覆
21 Like 4 Dislike
眼訓啊早抖了
無侵侵嘅日子唔知幾多日
早抖
4個月了
渡日如年
好想知邊個幫佢寫稿
LIVE UPDATES: Israel 'determined to continue' operation against Hamas, Netanyahu says, despite Biden's plea
Biden expects 'a significant de-escalation today on the path to a cease-fire,' the White House says

Fox News
成個美國痴撚晒線 描黑為白 指鹿為馬
全部左膠女人當道 紐約州呢幾年兇殺吸毒幾何上升
唔理 睇唔倒 唔知道 反而出嚟話就算死爛搵都要搵倒trump嘅罪證 即使件事係幾咁雞毛蒜皮都好

你話係喺痴撚線 在任4年比人屈通俄通俄屌佢老味一啲證據都拎唔出 唔好話有力證據 最有力嘅證據居然係喺trump interview果陣話putin is my best friend咁大把 屈撚咗幾年開埋hearing仲係冇證據都仲要繼續講繼續屈 it is just it is咁講到而家 包括trump racist

點解呢個世界就係咁無恥 明明係人都知嘅嘢啲人永遠扮睇唔倒唔知道唔關我事 反而真心為世界和平做出貢獻有實際行動嘅人比人批鬥 針對

單從呢幾年已經睇得出中共對全世界嘅滲透已經根深蒂固 搞亂美國嘅左膠BLM升官嘅升官 發財嘅發財 滲透仲包括main steam media將殺人放火嘅BLM都寫成大義凜然 黑人打人殺人唔係問題冇人講過半日就冇事 到黑人比非黑人打就係仆街冚家鏟要誅佢九族上街打人鬧人無定向式放火打劫就係請有可原

到底呢個係乜嘢世界 呢幾個月已經唔想追新聞 實係覺得小人當道有時候睇到好心酸 拜登玩細路逃稅受賄利用職權證據確鑿冇人查冇人理 反而trump果啲通俄逃稅明明冇證據都話會追到落天腳底有殺錯冇放過 究竟班GOP係咪真係咁無能咁軟弱 明知人地在暗喺枱底玩嘢 仲要喺枱面出手做君子
問下姐 唔駛咁既
開定先 爆左先轉埸
https://lihkg.com/thread/2538240/page/1
GOP 都唔係全部好人, Mitch McConnell 個老婆個家族都係靠支那搵食, Trump 就係睇唔過眼先出嚟選, 班establishment 搵少咗錢梗係要搞Trump 啦
因為鼓動民眾內鬥令民主黨有飯食
Thats why

GOP識唔識開個拜登受賄通烏利用職權嘅獨立調查呀 開埋玩細路啦 佢唔係just a man呀 佢當時係vice President呀
GOP 仝人: 因為我地比拜登更腐敗
Biden admin accused of secretly flying migrant kids into state in 'dead of night'
Tennessee lawmakers alarmed by reports White House secretly flying migrant children into state
Republicans say they were not informed about administration's plans and are seeking answers

By Brittany De Lea | Fox News
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞