大家心入面嘅巨人結局係點

37 回覆
8 Like 3 Dislike
當整條垃圾蟲出黎就知出事 通常近結局冇啦啦加d 之前冇咩點講唔關事嘅嘢 都係難尾架啦
動畫未完,其實可以睇埋嘅。只係個結局唔係啲大路易入口嘅結局所以啲人先喺到發爛渣。其實好多嘢都解釋哂係啲人睇唔明。
唔係好明,之前係個夢景入面艾倫明明話無論睇住艾島俾外人入侵,艾族俾人殺清光定佢自己選擇殺晒島外既人兩個選擇佢都做唔到,但點解而家又決定要殺左島外8成人
班撚樣仲要即刻鞭以前人地讚巨人既野
老實講 我始終都係覺得巨人係一部神作 亦唔後悔講過巨人係鉅作
個個係到嘈但又講唔到個重點,又話有啲咩伏筆未講,但明明已經有交帶返係佢哋get唔到
三笠錫返
個頭生返個body出嚟怪物變返王子
死咗大部分人
淨低嘅大團圓結局
Eren發出地鳴宣告後直接把島外的世界踩平曬, 結局抱住Historia的孩子對佢講你係自由嘅
又嚟零之鎮魂曲
認同,係真係寫法問題
我擺明鳩作 但一定好過現家作者報復觀眾
寫主角唔該一寫就寫到底 點可能前面老謀深算 後面變返弱智仔 啲人讚咗噉耐艾柒頭嘅character development一下野無曬 就因為一個決定死咗幾億人 on9
巴打你而家仲想唔想見到艾倫笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞